LED tračne luči Twinkly programabilne 1,5 m - Twinkly Line - 100 kosov RGB + BT + WiFi

Koda: 78-034
79,00 € 49,00 € Cena brez DDV: 40,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

LED tračne luči Twinkly programabilne 1,5 metra - Twinkly Line - s 100 kos LED lučmi RGB, BT + Wi-Fi z nadzorom prek APP.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED tračne luči Twinkly programabilne 1,5 metra - Twinkly Line - s 100 kos LED lučmi RGB, BT + Wi-Fi z nadzorom prek APP. Ta revolucionarna LED veriga z najnovejšo tehnologijo prinaša v naše domove edinstveno svetlobno dekoracijo. Luči nadziramo prek mobilne aplikacije, ki je združljiva s sistemom Android in iOS . Na zadnji strani traku je nalepka 3M za enostavno namestitev in pritrditev kjer koli. Ta paket vključuje krmilnik - povezava in nadzor Wi-Fi / Bluetooth, adapter in 1,5-metrski svetlobni trak. Za podaljšanje dolžine traku lahko kupite dodatne LED trakove dolžine 1,5 metra in tako ustvarite svojo lastno zahtevano dolžino celotnega traku / razsvetljave. Dodatne LED trakove lahko kupite v naši e-trgovini.

Pametni LED trak RGB barva - LED Twinkly 100 kosov LED

led tračne luči utripajoč nadzor preko aplikacije

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek omrežij Wi-Fi in Bluetooth . Naenkrat lahko seznanite in nadzorujete 10 svetlobnih naprav Twinkly ali 4000 LED z enakim prikazovalnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo zapolnile in popestrile celotno sobo. Luči so zasnovane za notranjo uporabo - zaščita IP20 . Trak je dolg 2 metra, osvetljeni del z diodami je 1,5 m in ima 100 RGB LED žarnic.

utripajoča črta

LED trakovi svetlobni dekorativni - trak 1,5M - TWINKLY LINE (100 kosov luči)

utripajoče led tračne luči

Svetlobni trak je sestavljen iz 100 kosov LED luči, primernih za vsako dekoracijo. The   RGB dioda pomeni, da lahko LED luči naredijo RGB odtenek 16 milijonov barv . Iz barvne lestvice lahko prilagodite jakost svetlobe in natančno barvo. Ta posebna izdaja vključuje pametno integracijo doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

led trakovi, ki jih je mogoče programirati prek aplikacije

Vaš okras lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Ali želite imeti na steni lahko verigo, barven okvir in LED iskrilo na oknih ter veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

Čudovita svetlobna dekoracija - nastavite svoje barve, animacije in motive LED luči skupaj za več LED naprav

Univerzalni LED svetlobni okras, ki ga nadzoruje mobilna aplikacija za Android in iOS

vodilni trakovi rgb programabilni

Prefinjena mobilna aplikacija pametni telefon poveže z napravo in jo lahko takoj nadzirate. Aplikacija sama preslika postavitev luči in nato lahko enostavno nastavite drugačno barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Nadzor je zelo preprost, hiter in intuitiven . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, iz spletne galerije prenesete nove vzorce iz interneta ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

twinkly mobilna aplikacija

Nadzirate lahko tudi jakost svetlobe, hitrost sprememb, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in še več. Funkcija timer omogoča nastavitev luč za vklop in izklop samodejno v skladu s terminskim planom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da v kronološkem vrstnem redu nastavite različne vrste tem in jih samodejno spremenite glede na nastavitve

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonawifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se božično drevo odzove na glasbo, ki se predvaja v sobi, svetloba se bo spremenila in preklopila v ritem glasbe v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo je več vzorcev in tem za izbiro možnosti "prikaz po glasbi", ki jih lahko uredite in nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Spreminjanje luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava MUSIC je dodaten izdelek, zato jo je treba kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Edinstvena LED, ki ima vse svetle mavrične barve

led svetlobni trakwifi led luči

Lastnosti:

plus 100 LED
plus Nadzor prek mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB svetlobna skala 16 mil. barve
plus Univerzalna uporaba
plus Dolžina 1,5 metra


Specifikacija:

Model: TWL100STW-BEU
Število diod: 100
Trajnost: IP20
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Dolžina kabla: 2 metra
Dolžina osvetljenega dela: 1,5 metra
Tip LED: RGB
Kabel: črn
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1A
Življenjska doba žarnice: več kot 30 000 ur


Vsebina paketa:

1x LED svetlobni trak 1,5 metra s 100 diodami + krmilnik
1x adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%
100%
Dávid H.

LED tračne luči Twinkly programabilne 1,5 m - Twinkly Line - 100 kosov RGB + BT + WiFi

Kupila sem led trak za dnevno sobo, kot notranjo oblogo stene dnevne sobe. Zahvaljujoč možnosti spreminjanja luči prek pametnega telefona, lahko osvetlitev prilagodim svojemu razpoloženju. Super je, da lahko z eno aplikacijo upravljam več svetlobnih trakov.
Mobilna aplikacija
Enostavna namestitev
Prevedeno iz: sk