LED svetlobni trak Smart 2m - Twinkly Flex - 192 kosov RGB + BT + Wi-Fi

Koda: 78-076
89,00 € 59,00 € Cena brez DDV: 49,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

LED svetlobni trak Smart programabilen - 2 metra - Twinkly Flex - s 192 kosi LED luči RGB, Bluetooth + WiFi, upravljanje prek APP.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED svetlobni trak Smart programabilen - 2 metra - Twinkly Flex - s 192 kosi LED luči RGB, Bluetooth + WiFi, nadzor preko APP. Ta revolucionarna LED svetlobna veriga prinaša edinstveno svetlobno dekoracijo v naše domove z uporabo najnovejše tehnologije. Upravljanje luči poteka prek mobilne aplikacije , ki je združljiva z Android, iOS .

Pametni LED svetlobni trak - Twinkly Flex 2M

Svetlobni trak Twinkly Flex LED

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek Wi-Fi in Bluetooth . Lahko združite in upravljate 10 svetlobnih naprav Twinkly naenkrat ali 4000 LED diod z istim svetlobnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo napolnile in popestrile celotno sobo. Trak je zasnovan za uporabo v zaprtih prostorih - zaščita IP20 . Ta prilagodljiv nastavljiv LED trak je dolg 2 metra in ima 192 RGB LED žarnic.

RGB led trak - Twinkly FLEX

svetleči trak 2m

LED svetleči dekorativni trak 2M - TWINKLY FLEX (192 kosov luči)

Svetlobni trak je sestavljen iz 192 kosov LED luči, primernih za vsako dekoracijo. The   RGB dioda pomeni, da lahko LED luči ustvarijo RGB svetlobni odtenek 16 milijonov barv . Intenzivnost svetlobe in natančno barvo lahko prilagodite na barvni lestvici. Ta posebna izdaja vključuje integracijo pametnega doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

pametni LED svetlobni trak wifi

Vašo dekoracijo lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Želite imeti svetlobno verižico na steni, barvni okvir in LED iskrico na oknih ter veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

rgb led trak v barvi

Univerzalni LED svetlobni ornament, nadzorovan preko mobilne aplikacije za Android in iOS

Čudovita svetlobna dekoracija - nastavite svoje barve, animacije in motive LED luči skupaj za več LED naprav

prilagodljiv led trak

Prefinjena mobilna aplikacija združi vaš pametni telefon z napravo in jo lahko takoj upravljate. Aplikacija sama preslika razporeditev luči in nato lahko enostavno nastavite drugo barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Upravljanje je zelo preprosto, hitro in intuitivno . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, prenesete nove vzorce iz interneta iz spletne galerije ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

mobilna aplikacija Twinkly

Nadzirate lahko tudi intenzivnost svetlobe, hitrost spreminjanja, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in drugo. Funkcija časovnika vam omogoča, da nastavite luč, da se samodejno vklopi in izklopi v skladu s časovnim razporedom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da nastavite različne vrste tem v kronološkem vrstnem redu in jih samodejno spremenite glede na nastavitve

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonawifi led trak

Z izbirno USB napravo MUSIC DONGLE se bo vaše božično drevo odzvalo na glasbo, ki se predvaja v prostoru, svetloba se bo spremenila in preklopila na ritem glasbe v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo so številni vzorci in teme za izbiro "prikaza z glasbo", ki jih je mogoče urediti in nastaviti tako, da ustrezajo vašim potrebam. Menjava luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava GLASBA je dodaten izdelek, potrebno ga je kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Edinstvena LED, ki ima vse svetle mavrične barve

led svetlobni trakwifi led luči

Lastnosti:

plus 192 LED diod
plus Nadzor preko mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB svetloba - lestvica 16 mil. barve
plus Univerzalna uporaba
plus Dolžina 2 metra


Specifikacija:

Model: Twinkly trak 2,0m
Število diod: 192
Trajnost: IP20
Premer diode: 4,3 mm
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Dolžina: 2 metra
Tip LED: RGB razpršen ploski
Kabel: bel
Vhodna napetost: 240V
Frekvenca: 50-60Hz
Izhodna napetost: 15W 5V/3A
Življenjska doba žarnice: več kot 30.000 ur


Vsebina paketa:

1x LED svetlobni trak s 192 diodami + krmilnik
1x adapter
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene