Pametna LED lučka (zvezda) - Twinkly Spritzer - 200 kosov RGB + BT + Wi-Fi

Koda: 78-022
129,00 € 99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Pametne programabilne lučke - LED iskrilo (zvezda) Twinkly Spritzer - z 200 kos LED lučmi RGB, Bluetooth + Wi-Fi, nadzor prek APP.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pametne programabilne luči - LED iskrilo (zvezda) Twinkly Spritzer - z 200 kos LED lučmi RGB, Bluetooth + Wi-Fi, nadzor prek APP. Ta revolucionarni LED element za okrasitev z najnovejšo tehnologijo v naše domove prinaša edinstveno svetlobno dekoracijo. LED luči nadzoruje mobilna aplikacija, ki je združljiva s sistemoma Android in iOS .

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek omrežij Wi-Fi in Bluetooth . Naenkrat lahko seznanite in nadzorujete 10 svetlobnih naprav Twinkly ali 4000 LED z enakim prikazovalnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo zapolnile in popestrile celotno sobo. Luči so namenjene za notranjo in zunanjo uporabo - zaščita IP44 . Ta iskrilec ima 40 nastavljivih žic, vsaka s 5 LED žarnicami, razmaknjenimi 6 cm.

Twinkly spritzer - LED osvetlitvena zvezda - nadzor prek pametnega telefona

utripajoči špricer - LED svetleča zvezda

Svetleča iskrica je sestavljena iz 200 kosov LED luči, primernih za vsako dekoracijo. LED luči so razporejene druga ob drugi, razmik LED 6 cm. RGB dioda pomeni, da lahko LED luči naredijo RGB odtenek 16 milijonov barv . Iz barvne lestvice lahko prilagodite jakost svetlobe in natančno barvo. Ta posebna izdaja vključuje pametno integracijo doma z Google Assistantom in Amazon Alexa .

voden nadzor zvezd prek mobilnega telefona

Vaš okras lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Ali želite na steni lahko verigo, barven okvir na oknih in veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

božične pametne žarnice

Univerzalni LED svetlobni okras, ki ga nadzoruje mobilna aplikacija za Android in iOS

Čudovita svetlobna dekoracija - nastavite svoje barve, animacije in motive LED motivov za več LED naprav

wifi led okras - okras

Prefinjena mobilna aplikacija pametni telefon poveže z napravo in jo lahko takoj nadzirate. Aplikacija sama preslika postavitev luči in nato lahko enostavno nastavite drugačno barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Nadzor je zelo preprost, hiter in intuitiven . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, iz spletne galerije prenesete nove vzorce iz interneta ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

twinkly mobilna aplikacija

Nadzirate lahko tudi jakost svetlobe, hitrost sprememb, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in še več. Funkcija timer omogoča nastavitev luč za vklop in izklop samodejno v skladu s terminskim planom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da v kronološkem vrstnem redu nastavite različne vrste tem in jih samodejno spremenite glede na nastavitve.

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonawifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se bo vaš svetlobni okras odzval na glasbo, ki se predvaja v sobi, svetloba se bo spremenila in preklopila v ritem glasbe , v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo je več vzorcev in tem za izbiro možnosti »prikaz po glasbi«, ki jih lahko uredite in nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Z GLASBO lahko uživate tudi v video igrah, doživite novo dimenzijo med igranjem iger! Spreminjajoče se luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava MUSIC je dodaten izdelek, zato jo je treba kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Edinstvena LED, ki ima vse svetle mavrične barve

led svetlobni trakwifi led luči

Lastnosti:

plus 200 LED
plus Nadzor prek mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB svetlobna skala 16 mil. barve
plus Univerzalna uporaba
plus Zaščita IP44


Specifikacija:

Model: TWB200STP-WEU
Število diod: 200
Dolžina kabla od prve luči do adapterja: 3,5 m
Odpornost: IP44
Premer diode: 4,3 mm
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Razmik LED diod: 6 cm
Razmik svetlobnih žic: 6 cm
Tip LED: RGB razpršeno ravno
Kabel: bel
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1A
Življenjska doba žarnice: več kot 30.000 ur


Vsebina paketa:

1x LED okrasna luč z 200 diodami + krmilnik
1x adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene