Programabilna LED osvetlitev 3m - Twinkly Dots - 60 kosov RGB + BT + Wi-Fi

Koda: 78-078
69,00 € 49,00 € Cena brez DDV: 40,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Osvetlitev LED trakov - Pametno programabilne 3 metre - Twinkly Dots - s 60 LED lučmi RGB, Bluetooth + Wifi z nadzorom prek APP.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Osvetlitev LED trakov - Smart programabilna 3 metre - Twinkly Dots - s 60 LED lučmi RGB, Bluetooth + Wifi z upravljanjem preko APP. Ta revolucionarni LED svetlobni trak prinaša edinstveno svetlobno dekoracijo v naše domove z uporabo najnovejše tehnologije. Upravljanje luči poteka prek mobilne aplikacije , ki je združljiva tako z Android kot iOS. LED trak ima prozorno barvo kabla. Ta paket vključuje krmilnik - Wi-Fi / Bluetooth povezavo in krmiljenje ter 3-metrski svetlobni trak. Luči se napajajo preko USB priključka – priključite jih lahko na adapter, prenosnik ali power bank. Nastavljive RGB luči II. generacija Twinkly.

Dizajn LED svetlobni trak RGB - LED Twinkly Dots 60 kosov LED

svetleče pike

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek Wi-Fi in Bluetooth . Lahko združite in upravljate 10 svetlobnih naprav Twinkly naenkrat ali 4000 LED diod z istim svetlobnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo napolnile in popestrile celotno sobo. Trak je zasnovan za uporabo v zaprtih prostorih - zaščita IP44 . Svetlobni trak je dolg 3 metre in ima 60 RGB LED žarnic.

LED trakovi svetlobni dekorativni - trak 3M - TWINKLY DOTS (60 kos luči)

nastavljiv led trak 3m programabilen

Svetlobni trak je sestavljen iz 60 kosov LED luči, primernih za vsako dekoracijo. The   RGB dioda pomeni, da lahko LED luči ustvarijo RGB svetlobni odtenek 16 milijonov barv . Intenzivnost svetlobe in natančno barvo lahko prilagodite na barvni lestvici. Ta posebna izdaja vključuje integracijo pametnega doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

Čudovita svetlobna dekoracija - nastavite svoje barve, animacije in LED motive skupaj za več LED naprav

usb svetleče luči

Vašo dekoracijo lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Želite imeti svetlobno verižico na steni, barvni okvir in LED iskrico na oknih ter veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

programabilne LED luči

Prefinjena mobilna aplikacija združi vaš pametni telefon z napravo in jo lahko takoj upravljate. Aplikacija sama preslika razporeditev luči in nato lahko enostavno nastavite drugo barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Upravljanje je zelo preprosto, hitro in intuitivno . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, prenesete nove vzorce iz interneta iz spletne galerije ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

Univerzalni LED svetlobni ornament, nadzorovan preko mobilne aplikacije za Android in iOS

mobilna aplikacija Twinkly

Nadzirate lahko tudi intenzivnost svetlobe, hitrost spreminjanja, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in drugo. Funkcija časovnika vam omogoča, da nastavite luč, da se samodejno vklopi in izklopi v skladu s časovnim razporedom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da nastavite različne vrste tem v kronološkem vrstnem redu in jih samodejno spremenite glede na nastavitve

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonawifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se bo vaš svetlobni ornament odzval na glasbo, ki se predvaja v prostoru, svetloba se bo spremenila in preklopila na ritem glasbe v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo so številni vzorci in teme za izbiro "prikaza z glasbo", ki jih je mogoče urediti in nastaviti tako, da ustrezajo vašim potrebam. Menjava luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava GLASBA je dodaten izdelek, potrebno ga je kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Lastnosti:

plus 60 LED diod
plus Nadzor preko mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB svetloba - lestvica 16 mil. barve
plus Univerzalna uporaba - napajalnik USB
plus Dolžina 3 metre


Specifikacija:

Model: TWD060STP-T
Število diod: 60
Odpornost: IP44
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Dolžina osvetljenega dela: 3 metre
Vrsta LED: RGB
Kabel: prozoren
Napajanje: USB
Življenjska doba žarnice: več kot 30.000 ur


Vsebina paketa:

1x LED svetlobni trak 3 metre s 60 diodami
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene