Twinkly Squares - LED programabilni kvadrat 6x (20x20cm) -  RGB + BT + Wi-Fi

Koda: 78-084
239,00 € 159,00 € Cena brez DDV: 132,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Twinkly Squares - LED programabilni kvadrat 6x (20x20cm) 8x8=64 slikovnih pik - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi z nadzorom APP.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Twinkly Squares - LED programabilni kvadrat 6x (20x20cm) 8x8=64 slikovnih pik - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi z nadzorom APP. Ta revolucionarna kvadratna LED lučka prinaša edinstveno svetlobno dekoracijo v naše domove z uporabo najsodobnejše tehnologije. Luči se upravljajo preko mobilne aplikacije , ki je združljiva z Androidom in iOS. Ta paket vsebuje krmilnik - Wi-Fi/Bluetooth povezava in upravljanje ter 6 svetlobnih kvadratov, vsak dimenzij 20x20cm. Na nekem kvadratu je 64 LED lučk 8 x 8 slikovnih pik. Nastavljive RGB luči II. generacije Twinkly Squares.

Dizajn LED luči kvadrat na steni barvno RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 kosov LED

programabilni kvadrat - svetleči kvadrati 6 kos

Napravi med seboj brezžično komunicirata prek Wi-Fi in Bluetooth . Naenkrat lahko združite in upravljate 10 svetlobnih naprav Twinkly ali 4000 LED z enakim prikazovalnim svetlobnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko lastne čudovite animacije, ki bodo napolnile in osvetlile celotno sobo. Trak je zasnovan za uporabo v zaprtih prostorih - zaščita IP20 .

LED svetlobni okrasni kvadrati - TWINKLY SQUARES (64 lučk na enem kvadratu)

LED svetlobni kvadrati - svetleči kvadrati

Svetlobni trak je sestavljen iz 64 kosov LED luči, primernih za vsako dekoracijo. RGB dioda pomeni, da lahko LED luči ustvarijo RGB svetlobni odtenek 16 milijonov barv . Na barvni lestvici lahko prilagodite jakost svetlobe in natančno barvo. Ta posebna izdaja vključuje integracijo pametnega doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

Čudovita svetlobna dekoracija - skupaj nastavite svoje barve, animacije in teme LED luči za več naprav LED

svetleča dekoracija za stanovanje - led svetleči kvadrat

Vašo dekoracijo lahko ustvarite iz več pripomočkov in različnih oblik . Si želite na steni svetlobno verigo, na oknih barvni okvir in LED svetilko, sredi sobe pa veliko božično drevo? Ni problem! Ustvarite lastno sceno in jo hkrati upravljajte s skupno temo osvetlitve.

stenska dekoracija - led lučka kvadrat

Sofisticirana mobilna aplikacija združi vaš pametni telefon z napravo in jo lahko takoj upravljate. Aplikacija sama preslika postavitev luči in nato enostavno nastavite drugo barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Upravljanje je zelo preprosto, hitro in intuitivno . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, prenesete nove vzorce iz spleta iz spletne galerije ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

osvetljen led pametni kvadrat - na steno

Univerzalni LED svetlobni ornament, ki ga upravljate preko mobilne aplikacije za Android in iOS

mobilna aplikacija - twinkly

Nadzirate lahko tudi intenzivnost svetlobe, hitrost spreminjanja, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in drugo. Funkcija časovnika omogoča nastavitev luči, da se samodejno vklopi in izklopi glede na časovni razpored. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da nastavite različne vrste tem v kronološkem vrstnem redu in jih samodejno spremenite glede na nastavitve

aplikacija twinklyaplikacijo za nadzor svetlobe preko mobilnega telefonawifi led kvadrat

Z opcijsko USB napravo MUSIC DONGLE se bo vaša svetlobna dekoracija odzivala na glasbo, ki se predvaja v prostoru, svetloba se bo spreminjala in preklopila na ritem glasbe , glede na nastavljene parametre. Na voljo so številni vzorci in teme za izbiro "prikaza po glasbi", ki jih lahko uredite in nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Spreminjajoče se luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik takoj zapleše na vsaki zabavi. USB naprava MUSIC je dodaten izdelek, ki ga je potrebno kupiti v naši e-trgovini.

twinkly music - ključek za napravo USB

Lastnosti:

plus 64 LED na enem kvadratu
plus Nadzor preko mobilne aplikacije
plus Wi-Fi in Bluetooth povezava
plus RGB svetloba - merilo 16 mil. barve
plus Univerzalna uporaba
plus 6 LED kvadratov v paketu


Specifikacija:

Model: TWQ064STW-07-BEU
Število diod: 64 na en kvadrat
Vzdržljivost: IP20
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Dimenzija osvetljenega dela: 20x20cm
Vrsta LED: RGB
Življenjska doba žarnice: več kot 30.000 ur


Vsebina paketa:

6x LED svetlobni kvadrat s 64 diodami
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene