Bombažna maska za obraz z vzorcem zadrgo

Koda: 75-013
9.00 € 4.00 € Cena brez DDV: 3.33 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Bombažna maska za obraz z vzorcem zadrgo. Elegantna maska ponuja vsestransko uporabo za tiste, ki potrebujejo povečano zaščito.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Bombažna maska za obraz z vzorcem zadrgo. Elegantna maska ponuja vsestransko uporabo za tiste, ki potrebujejo povečano zaščito zase, družinske člane ali prijatelje. Ščiti pred prahom, zato je primeren za aktivnosti na prostem, lovi majhne delce v zraku in je zato primerna preventiva v sezonah gripe (kot zaščitna maska). Kako boste to uporabljali, je odvisno od vas. V naši e-trgovini boste našli barvite maske, ki niso samo učinkovite in zaščitne, ampak tudi videti kul in stilsko. Barvna maska z vzorcem je narejena iz 100% bombaža, kar omogoča bolj učinkovito lovljenje umazanije in onesnaževal kot drugi materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi mask za obraz. Tekstilne maske za obraz, ki so naprodaj na spletu na zalogi - v naši e-trgovini lahko kupite najboljšo zaščito dihal.

Ušesni pasovi so mehki in elastični - maska je primerna za vse vrste obrazov tako za moške kot ženske

elastična zadrževalna maska za obraz

Pomembno je, da se zaščitimo in poskrbimo za varnost svoje okolice. Maska za obraz je najbolj razširjeno in učinkovito sredstvo, ki se uporablja ne le v virusnih ali bakterijskih sezonah (na primer COVID 19 - Corona) , temveč tudi pri delu v prašnih okoljih ali pri športnih aktivnostih na prostem - kjer deluje kot zaščitna maska za prah (kolesarjenje oz. rolkanje, smučanje). Ker je izdelan iz bombaža, lahko skozi njega razmeroma enostavno dihate in zagotavlja nekaj udobja.

Bombažna maska za obraz z vzorcem vas bo zaščitila pred:

bombažna maska za obraz

Specifikacije:

Velikost: 20x12,5 cm
Material: 100% bombaž

Vsebina paketa:

1x zaščitna maska - vzorec zadrga

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (3)

100%