Maska za obraz Star Wars Darth VADER - 100% poliester

Koda: 75-064
15,00 € 9,00 € Cena brez DDV: 7,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Maska za obraz Star Wars Darth VADER - 100% poliester. Naše zaščitne maske so nepremočljive z možnostjo vstavitve dodatnega filtra.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Maska za obraz Star Wars Darth VADER - 100% poliester. Naše zaščitne maske so vodotesne z možnostjo vstavitve dodatnega filtra v notranjo vrečko (lahko pa tudi brez filtra) in ponujajo vsestransko uporabo za vse, ki potrebujejo večjo osebno zaščito, za družinske člane ali prijatelje. Ščiti pred prahom, zato je primeren za aktivnosti na prostem, na primer zajema majhne delce v zraku in je zato primerna preventiva v sezonah gripe (kot zaščitna maska). Kako ga boste uporabili, je odvisno od vas. Poliestrsko masko lahko uporabljate večkrat . Masko položite v skledo ali umivalnik in nalijte vodo s temperaturo približno 30 - 40 ° C in ga počasi umivajte. Zaradi 100% poliestrskih mikrovlaken se maska hitro suši.

Barvna maska z vzorcem je izdelana iz 100% poliestra, zahvaljujoč kateri je sposobna učinkoviteje zajemati umazanijo in onesnaževala kot drugi materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi obraznih mask. Sodobne maske za obraz naprodaj prek spleta - na zalogi lahko v naši e-trgovini kupite najboljšo zaščito za dihala. Njihova velika prednost je moden in eleganten dizajn, zahvaljujoč kateremu boste nedopustni. Maske za obraz so najbolj razširjena in učinkovita sredstva, ki se uporabljajo ne samo v virusni ali bakterijski sezoni (kot je COVID 19 - Corona). Tu boste našli barvne maske, ki niso le učinkovite in zaščitne, ampak so videti tudi kul in elegantne .

Oblikovalne in elegantne Vodoodporne maske za obraz 100% poliester z žepom, kamor lahko vstavite dodaten FILTER

Maska za obraz Darth Vader

Bodite odgovorni do sebe in okolice ter zaščitite svoje zdravje in tudi zdravje svojih najdražjih

uporaba maske za obraz

Pomembno je, da se zaščitimo in poskrbimo za varnost okolice. Maske za obraz so najbolj razširjena in učinkovita sredstva, ki se uporabljajo ne samo v virusni ali bakterijski sezoni (kot je COVID 19 - Corona), temveč tudi pri delu v prašnem okolju (smog, prašni delci). Ker je narejen iz 100% poliestra, je razmeroma lahko dihati skozi masko in zagotavlja tudi zagotovljeno udobje.

Pasovi maske za ušesa so mehki, njihova dolžina je nastavljiva - 100% poliestrska maska je nepremočljiva in primerna za vse vrste obrazov - za moške in ženske

vodoodporna maska za obraz

Specifikacije:

Velikost: 21x12,5 cm
Material: 100% poliestrska mikrovlakna
Vodoodpornost: da

Vsebina paketa:

1x obrazna maska

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

90%