Darila za otroke – ideje za darila za fantke in punčke: 20 NAJBOLJŠIH nasvetov

Darila za otroke - ideje za darila za fantke in punčke: TOP #20 nasvetov. Nimate idej?? Svetovali vam bomo, kakšno darilo za otroka za rojstni dan, božič itd. Najboljši navdihi za darila za vas.

Joj, naši otroci ... tako enostavno je izbrati darilo za otroka , ko je še majhen, takrat ga nič ne moti in uživa skoraj v vsem, tako da, ko izbiramo darilo za 5-letnega fantka ali punčko , še vedno je kul, hvaležni mu bodo in vesel bo vsakega darila. A takoj, ko otroci odrastejo, z njimi rastejo tudi njihove zahteve po darilih in moramo res razmisliti, kakšna otroška darila bi bila najbolj primerna. Jasno je, da izbiramo različna darila za fantke in darila za punčke, saj bi bil na primer fantek jezen, če bi mu kot darilo za 10-letnega fantka podarili na primer kozmetični kovček z ličili. Ali pa če bi razmišljali, kakšna so primerna darila za punčke ob rojstnem dnevu , in bi jim podarili na primer nogometno žogo, tudi one ne bi bile navdušene. Enako velja, ko iščemo božična darila za fante ali božična darila za punčke. Razmisliti je treba tudi o tem, kakšno darilo je na primer primerno za 7-letnega fantka, saj če mu podarjamo darila za otroke od 10. leta, tudi to morda ne bo dobra izbira. In potem je tu še najzahtevnejša starostna skupina - mladostniki, dobro vemo, kako nas lahko muči, ko iščemo primerna darila za božič za mladostnike, katastrofa je izbrati nekaj primernega in kul ...


In nasploh božič je za nas starše totalen kaos, božična darila za otroke dobesedno neusmiljeno iščemo in takrat bi nam res pomagalo, če bi nam kdo svetoval za darilo za otroka. V našem blogu vam ponujamo nasvete za darila za otroke, bodisi kot darilo za 8 letnika ali punčko, darilo za prvošolce, darilo za 18 let tako za fantke kot za punčke. Tako primerno darilo za 11-letnika so lahko na primer LED čevlji, kot darilo za 13-letnika pa bi bila odlična tudi zabavna in uporabna maska s 3D tiskom . V naših nasvetih za darila za otroke boste našli navdih za božična darila za otroke, darila za rojstni dan ali samo za zabavo. Zato se udobno namestite ob skodelici dobre kave ali čaja in si oglejte naše ideje za darila, ne samo kot darila za otroke za božič, ampak za vse praznike ali katero koli priložnost.

darila za otroke

#TOP 1 darilo Svetleči LED čevlji - Darila za otroke

darila za otroke LED čevlji

Podarite to kul darilo za otroke - te elegantne LED čevlje z večbarvnimi LED podplati, ki bodo navdušili vsakogar na zabavi ali za vsakodnevno nošenje. Ta modni pripomoček je eno izmed odličnih daril za otroke, bodisi za božič ali rojstni dan . Še posebej mlada generacija bo cenila, da imajo superge nadzor nad različnimi barvami in da se barvne LED diode celo odzivajo na ritem glasbe. Ne samo za diskoteko ali zabavo, zato se zabavajmo vsak dan in zasijejmo kot zvezda na parketu, tudi na poti v šolo ali kar zunaj, saj lahko to darilo navduši in bo kul tudi za najstnika. Superge z LED osvetlitvijo - kul darilo ne samo za mlade, je med izvirnimi nasveti za darila za otroke, kot darila za fantke in darila za dekleta.

#TOP 2 darila LED majice - darilo za vsako zabavo

darilo za fantka starega 15 14 13 12 11 10 9 let
In spet lahko zablestimo v diskoteki, v gostilni ali kje na koncertu. Toda zakaj ne bi naredili diskoteke in se zabavali kjer koli ali pritegnili pozornost, na primer zunaj? To kul darilo je odlično darilo za 13-letnega fantka ali kot darilo za fantke ali darilo za deklice. Majice so opremljene s super svetlo in utripajočo ploščo, ki se odziva na glasbo in utripa v ritmu. V naši spletni trgovini najdete različne motive in velikosti majic, le izberite LED darilo za otroke.

#TOP 3 darilaKaraoke party mikrofoni - odlično darilo za karaoke zabavo

Božična darila za otroke

In naredimo koncert, gledališče ali kabaret ali predstavo kar doma s tem darilom za otroke in vso družino . Karaoke bluetooth mikrofon je odlično darilo za otroka, darilo za fantka ali celo kot darilo za punčko , ki bo zagotovo zabavalo gledalce - družino ali celo ulico, če boste peli na balkonu :) Poskusite peti znane skladbe in počakajte na odziv gledalcev. Če se vsi smejijo, potem je bil res "zanimiv nastop", če jokajo, je bil verjetno kar fiasko, nekaj pa je gotovo, vsi se bodo ob tem mikrofonu zabavali. Ta odličen pripomoček bo zagotovo med nasveti za darila za otroke .

#TOP 4 darila Magnetne kroglice - NEOCUBE - idealno darilo za vsakega otroka

darilo za 10 letnika

Magnetne kroglice NEOCUBE - idealno darilo za otroke za rojstni dan. To je odlično sproščujoče darilo za otroka za božič ali drug praznik. Magnetne kroglice podpirajo kreativnost in prostorsko domišljijo, sproščajo napetost in stres, hkrati pa krepijo koncentracijo in vadijo motorične sposobnosti. Primerne so za vse starostne kategorije, ne le kot darilo za otroka. Otroci bodo preprosto oboževali te Buckey žoge. Samo čudovit namig za popolno darilo za razvedrilo in lajšanje stresa za otroke , s katerim zagotovo ne boste ničesar pokvarili, če ga podarite kot darilo za fantke ali darila za punčke :)

#TOP 5 daril Zaponke za pas - eleganten dodatek k obleki

darilo za 7 letnega fantka
Hočem biti kavboj! Rad bi bil kolesar! In želim biti kot pevec Metallice! Kaj je nemogoče? Ne vau, zelo enostavno je. Vse kar morate storiti je, da svojemu otroku podarite izvirno darilo za fantka ali punčko - zaponko za pas in on ali ona je lahko kdorkoli. Med naše ideje za darila sodijo zagotovo pasne zaponke, v naši e-trgovini pa lahko izbirate med številnimi motivi, od logotipa glasbene skupine, do najljubših filmskih junakov, do otroških likov iz pravljic ali iger. V naši e-trgovini lahko najdete tudi smešne in kul zaponke za pasove, ki so primerne na primer kot božično darilo za najstnike .

#TOP6 darilo Elektronski bobni ali klavir - darilo, ki bo igral po vašem ritmu

Božična darila za otroške bobne

Elektronski bobni - set silikonskih blazinic z 9 bobni + bluetooth zvočnik z nožnimi pedali je enostavno prenosljiv glasbeni set. Dobra ideja za darilo za otroke, s katerim lahko zaigrate katero koli melodijo. In da nisi popoln bobnar in ne znaš bobnati tako mikavno? Ni pomembno. To darilo je omejeno le z vašo domišljijo, zaigrajte katero koli melodijo, ki jo želite. Če vam gre dobro, bo družina tolkla z nogami, če ne gre pa bodo sosedje z metlo tolkli po stropu :) Bluetooth elektronski bobni zagotovo sodijo med izvirna otroška darila ali npr. rojstnodnevna darila za punčke in fantke.

#TOP 7 darilnih mask Neon Purge - kul darilo za najstnike

Darilo za 18. rojstni dan za fante
Tukaj smo torej z odlično idejo, kako podariti kul darilo za fanta ali božična darila za najstnike. LED maske s strašljivimi ali grozljivimi motivi v vsakem primeru pritegnejo pozornost dobesedno na prvi pogled. Odlično darilo za 18. rojstni dan za fante, bo zagotovo navdušilo vse mlade dame, ki bodo navdušene :) Konec koncev, svetleče čistilne maske ali maske lobanje ne vidite vsak dan. In to darilo je eden izmed namigov za obdarovanje otrok, še posebej na noč čarovnic , ko bodo te maske, na primer kot darilo za 13-letnika, ustvarile pravo srhljivo vzdušje in na obrazih vzbudile začudenje in spoštovanje. vsi mimoidoči.

#TOP8 darilnih mask Neon Rave - darila za fante, ki bodo pritegnila pozornost

darila za fante
Še eno darilo za fantka ali darilo za punčko , ki bo zagotovo navdušilo okolico in pritegnilo pozornost. Neonske rave maske izgledajo res skrivnostno in strašljivo ter se odzivajo na zvok, ploskanje rok ali ritem glasbe. Izviren in zanimiv namig za darilo za otroka. So pa te maske bolj primerne kot darilo za otroke od 10. leta starosti ali kot darilo za fantka ob njegovem 18. rojstnem dnevu, ker bi se lahko manjši otroci prestrašili. Čeprav so dandanes otroci že primerno izurjeni in navajeni na strašljivo vzdušje v računalniških igrah ali igralnih konzolah. Maska je opremljena z zvočnim senzorjem in utripa glede na zvok ali predvajano glasbo.

#TOP 9 darilo Programirana očala CHEMION - elegantno darilo za punčke in fantke

rojstnodnevna darila za dekleta
Verjetno vsi poznamo sončna očala in dovolj nam je, da ščitijo pred soncem. Toda ta programabilna LED očala MATRIX za zabave imajo lastno programsko opremo . Top ideja za darilo za otroke! Napišite pravo besedilo ali izbirajte med številnimi različnimi privzetimi animacijami in verjemite, da boste v središču pozornosti, kjerkoli se pojavite! S temi programljivimi led očali boste pridobili poglede vseh okoli sebe. So najboljši način, da izstopate na zabavi ali samo na ulici, saj boste zagotovo povzročili senzacijo! Vroč nasvet za kul darilo za najstnike ali rojstnodnevna darila za dekleta.

#TOP 10 darilo Tattoo rokavi - darilo za najstnike

darilo za 13 letnika
Želim imeti svojo tetovažo! Sodobne otroke starši že od malih nog opozarjajo, kdaj se lahko tetovirajo. Večini je to dovoljeno od osemnajstega leta. Preden pa starši dovolimo pravi tatu, naredimo kompromis in svojim otrokom podarimo te domiselne in zanimive tatu rokavčke z različnimi motivi in barvami. Privlačna in nekonvencionalna ideja za darilo za otroke , na primer kot darilo za 13-letnika ali kot božično darilo za fante . In mame bodo mirne, da imajo otroci na rokah samo ponarejeno tetovažo in jo lahko zvečer snamejo, pa še operejo :)

#TOP 11 darilo Lebdeči predmeti - elegantno visokotehnološko darilo za otroke

nasveti za darila za prisotne otroke
Lebdeči predmeti postajajo absolutna vroča točka in vrh vrhunskih tehnoloških pripomočkov. To ni samo izvirno darilo za otroke , ampak tudi elegantno in brezčasno. Samo predstavljajte si reakcijo vašega otroka, ko mu podarite tako pametno stvar, kot je bluetooth UFO zvočnik , ki lebdi nad podlogo! Ali pa antigravitacijski globus ali luna , ki imata tudi osvetlitev v temi, da je futuristični učinek popoln. Mimogrede, globus je primeren kot darilo za študente prvega letnika , ima izobraževalni značaj, saj obstaja celoten zemljevid sveta. V naši e-trgovini lahko izberete različne dizajne lebdečih predmetov, različnih barv in oblik.

#TOP 12 darilo Otroška LCD risalna tabla - pametno darilo za otroke

nasveti za darila za otroke
Saj veste ... popraskani papirji, miza ali celo stene. Vsak otrok, punčka ali fantek se mora zavedati in zato išče vsako podlago, kjer bo preizkusil svoje risane kreacije. A težava je v tem, da se ga na primer ne da sprati z mize ali stene. Tukaj imamo pameten nasvet za darila za otroke , ta LCD risalna tabla je idealno darilo za otroke za božič ali kot darilo za otroke za njihov rojstni dan . Inovativna ultralahka plošča LCD vključuje pero za udobno pisanje in omogoča na tisoče osvežitev slike z enim gumbom. To odlično darilo za otroka, pa tudi za odrasle, je prijazno do oči in narave ter lahko služi tudi kot odličen pisarniški pripomoček kot zvezek, komunikacijsko orodje ali opomnik.

#TOP 13 darilo Šah za tri igralce - ne boste več igrali šaha samo z dvema :)

otroška darila - darilo za otroke
To otroško darilo - šahovnica za tri igralce , je kot nalašč za dolge zimske večere, ko vas je več doma in vam je všeč kakšna družabna igra. Idealen komplet za otroke, pa tudi za odrasle , za prijateljska srečanja. Napetost zaradi običajne šahovske igre se bo še pomnožila. Ta šah za 3 osebe je idealen za vse ljubitelje družabnih iger, ki so naveličani običajnega šaha ali radi preizkušajo nove stvari. Lahko ga tudi podarite in razveselite svoje najdražje. Ali pa tudi čez celo leto, lahko tudi pri igranju šaha zunaj, v parku ali na koči ali doma, skratka možnosti je veliko, samo poiščite si nasprotnike in šahovska partija se lahko začne :) Domiselno, stilsko in smešna darila za otroke, darila za fante ali darila za dekleta.

#TOP 14 darilnih 3D zemljevidov na steno - darilo otroku (otrokom) za rojstni dan, imenski dan ali božič

darilo za otroka (otroke) ob rojstnem dnevu, imenskem dnevu ali božiču
Leseni zemljevid sveta je izvirno darilo za punčko ali fantka. Dajte otrokom občutek, da ves svet leži pred njihovimi nogami in ta zemljevid obesite na steno v otroški sobi. Ima lasersko vgravirane celine in natančno obdelavo . Vsak kos je ročno izdelan, kjer je zares poskrbljeno za vsako podrobnost. Celoten popotniški zemljevid na steni je sestavljen iz več lesenih delov , ki so med seboj povezani do milimetra natančno. Je kot preprosta uganka. Stenski zemljevidi imajo poleg tega, da so stilski dodatek k vsakemu interierju, zagotovo tudi izobraževalni učinek, saj bodo imeli otroci ves zemljevid sveta vedno pred očmi. Zagotovo bo odlično darilo za vsakega otroka , bodisi kot darilo za fantke, darila za punčke ali darila za otroke od 10. leta dalje. Kul darilo za otroke.

#TOP 15 darilo Newtonovo nihalo - darila za otroke (fantek, punčka) za božič ali rojstni dan

darila za otroke (fant, punčka) za božič ali rojstni dan
Fascinanten predmet - Newtonovo nihalo. Ta sofisticirana Newtonova gugalnica (kolebnica) z žogicami je naprava, ki deluje na principu, ki ga je odkril Isaac Newton. Je naprava, ki ohranja zagon in energijo . Nihalo je dobra ideja za darilo otrokom, fantkom ali punčkam, odlično bo videti na pisalni mizi ali na polici v knjižnici ali v otroški sobi. Če se odločite za darilo nihala, boste z njim zagotovo razveselili svoje otroke, družino ali prijatelje. Newtonovo nihalo s kovinskimi palicami in kovinskimi kroglicami je postavljeno na kakovostno leseno podlago. Zavihajte vse žoge v prečni smeri in opazujte, kako ustvarjajo čudovit spektakel in čudovit učinek valovanja. Ritmični zvok kovinskih kroglic deluje pomirjujoče in lajša stres. Univerzalno darilo za vse otroke, bodisi kot božično darilo, darilo za rojstni dan ali za kakšen drug praznik .

#TOP 16 darilo Candy machine - izviren namig za darilo otrokom ne le za božič

izviren nasvet za darilo otrokom ne samo za božič
Nekaj za nekaj ... Imajo vaši otroci okus po sladkarijah? No ok, ampak le, če so že pravilno jedli in kar je najpomembneje, morajo ujeti bonbon ali sladko nagrado :) Candy machine - avtomat za lovljenje sladkarij bo deloval tako s pravim kot lažnim denarjem. Aparat preprosto napolnite z bonboni, žvečilnimi gumiji ali majhnimi igračami. Otroci se morajo zelo potruditi, da dobijo svoje sladkarije ali druge sladkarije. Naj vaši prijatelji ali družina donirajo nekaj umetnih ali pravih kovancev in imeli bodo priložnost osvojiti nekaj sladkarij . Zabava za vaše otroke in vso družino. Takšna darila za otroke za božič ali kot darilo za otroke ob njihovem rojstnem dnevu bodo zagotovo všeč.

#TOP 17 darilna maska ali kostum - grozljivo darilo predvsem za fantka, pa tudi za neustrašno punčko :)

strašljivo darilo za otroke, darila za fantke in deklice maska kostum
Obrazne maske in kostumi za otroke in odrasle za noč čarovnic ali karneval. Strašljivi pustni kostumi za otroke in odrasle (maske) za vsako zabavo, praznovanje in druge priložnosti. Strašljivo darilo za najstnika , za diskoteko na zabavi za noč čarovnic, kjer bo zagotovo pritegnilo pozornost vseh okoli s svojim grozljivim videzom. Strašljive maske grozljivk bodo vedno IN, bolj grozljive, tem bolje in vaši otroci bodo zagotovo cenili, da tudi če ste odrasel, znate z odličnim darilom razveseliti tako šolarja ali dijakinjo kot mladostnike in da ste lahko kul starši tudi :) Otroška darila - namig za izvirna darila za otroke.

#TOP 18 darilo Lebdeča luna - izvirno darilo za vse otroke in mladostnike

izvirno darilo za vse otroke in najstnike, fantke, punčke, otroke
Vaš otrok bo navdušen nad tem izvirnim darilom. Očarljiva nočna lučka v obliki lune prosto lebdi na magnetnem lesenem podstavku v zraku in se vrti za 360°, zaradi česar deluje zelo pomirjujoče in sproščujoče . Je dobra ideja za darilo za punčko ali fantka v otroški sobi ali celo za najstnika. To je unikatna svetilka, ki bo vsakogar očarala s svojo izvirnostjo že ob vstopu v prostor. Na izbiro sta dva barvna tona svetlobe, in sicer bela ali rumena ter možnost nastavitve poljubne jakosti svetlobe . To je lepo darilo za fantka ali kot darilo za punčko katere koli starosti.

#TOP 19 darilo 3D kovinska sestavljanka - puzzle darilo za otroke in odrasle

uganka darilo za fanta in dekle škorpijona
Darilo kot uganka za vaše otroke. Naj sestavijo osupljivo tridimenzionalno sestavljanko, ki ne potrebuje lepila . Model je treba samo sestaviti z vijaki . 3D uganke zahtevajo potrpljenje in spretne roke! Ali lahko vaš otrok sestavi natančno repliko škorpijona ? Rezultat truda bo odlična replika škorpijona, ki je še posebej impresiven in privlačen okras za otroško sobo ali dom. Darila za otroke od 10. leta, kot tudi darilo za 8 letnika, darilo za prvošolce ali kot božična darila za otroke , univerzalna tako za punčke kot za fantke.

#TOP 20 daril Programljiva LED majica s kratkimi rokavi - Svetleča LED darila za fantke in deklice

darilo za fantke in deklice, ideje za darila deklica

Nasveti za darila za fantka ali punčko? Podarite to LED darilo svojim otrokom in postali bodo v središču pozornosti v kateri koli diskoteki ali zabavi. GLUWY majico lahko programirate preko mobilnega telefona (bluetooth) - lastne animacije, slike ali besedilo . Zaslon vsebuje zelo svetleče barvne LED diode, lahko napišete poljubno besedilo, prilagodite njegov format in ga prikažete neposredno na majici kot premikajoče se besedilo . Na majici prikažite aktivni glasbeni izenačevalnik , ki se bo odzival na okoliško glasbo, zato bo vašim otrokom to glasbeno darilo zagotovo všeč. Svetleče LED darilo ne samo pod božičnim drevescem. Odlična ideja za darilo ne glede na starost - za vsako punčko, fantka.

Vse to in še veliko več najdete v e-trgovini www.cool-mania.si