Prilagodljiv mini ventilator (upogljiv) za stojalo za stojalo za USB in dlančnik

Koda: 11-710
35,00 € Cena brez DDV: 29,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Mini ventilator upogljiv (upogljiv) za stojalo za USB in dlančnik predstavlja revolucijo na področju osebnega udobja za ljudi, ki so nenehno na poti.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Mini ventilator upogljiv (upogljiv) za stojalo za USB in dlančnik predstavlja revolucijo na področju osebnega udobja za ljudi, ki so nenehno na poti. To večnamensko orodje ni samo sredstvo za ustvarjanje prijetnega vetriča, ampak ponuja celovito rešitev za upravljanje toplote, kjer koli že ste.

Prilagodljiv ventilator je izdelan iz trdnega ABS materiala in je opremljen z zmogljivo litijevo baterijo s kapaciteto 5200 mAh . Ventilator združuje praktičnost z dolgotrajno vzdržljivostjo. Njegove upogljive noge so oblikovane tako, da jih je enostavno pritrditi na katero koli površino, od stolov do posteljic do sedežev in opreme za kampiranje. Ne glede na to, ali ste sredi urbane džungle ali na izletu v naravi, ta lahka in kompaktna naprava s težo le 360 gramov zagotavlja do 40 ur hlajenja z enim polnjenjem .

flexible ventilator mini usb - flex handheld

Vgrajen power bank za polnjenje na poti

Prilagodljiv ventilator ne zagotavlja le osvežujočega vetriča, opremljen je tudi z vgrajeno baterijo za napajanje, tako da lahko priročno polnite svoje elektronske naprave na poti. Njegovo prilagodljivost zagotavljajo tristopenjska regulacija hitrosti, tiho delovanje, možnost vrtenja za 360 stopinj in tudi funkcija stojala za telefon, zaradi česar je resnično univerzalna naprava.

Polnjenje preko kabla USB-C (priložen v paketu) omogoča hitro polnjenje ventilatorja in ponovno pripravljenost za uporabo v samo 3,5 urah . Z dimenzijami 15 x 7 x 32 cm in močjo 10 W je upogljivi ventilator idealna rešitev za tiste, ki iščejo sprostitev pred poletno vročino.

hladilni ventilator mini na prilagodljivem držalu za stojalo

Specifikacija:

  • Material: ABS, Litijeva baterija 5200 mAh
  • Moč: 10 W
  • Vhod: 5V - 2A
  • Izhod: 5V - 2A
  • Dimenzije izdelka: 15 x 7 x 32 cm
  • Neto teža: 360 gramov

Vsebina paketa:
1x prilagodljiv hladilni ventilator
1x USB-C kabel
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene