Škatla za pisala - darilna škatla za pisala iz eko usnja

Koda: 100-025
10,00 € Cena brez DDV: 8,33 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Škatla za pisala – darilna škatla za pisala iz eko usnja je elegantna in prefinjena izbira za luksuzna pisala, ki je tako trendovska kot praktična.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Škatla za pisala - Darilna škatla za pisala iz eko usnja je elegantna in prefinjena izbira za luksuzna pisala, ki je tako trendovska kot praktična. Njegov dizajn v temni barvi je okusen in univerzalen, zato je primeren za obdarovanje kogar koli - pa naj bo to vaš sodelavec, direktor, šef, prijatelj ali ožji družinski član. Ta škatla je popoln način, da navadno pero spremenite v pravo darilo, ki bo videti posebno in plemenito.

Darilna škatla za pisalo

Darilna škatla za pisalo v črni barvi

Elegantno in izvirno darilo

Škatla je zasnovana tako, da vanjo spravite 2 standardni peresnici in hkrati zagotavljata varen transport in shranjevanje . Njegova notranja oprema je prilagojena tako, da se pisalo ne poškoduje niti v primeru nenamernega udarca ali padca. Na ta način darilna škatla postane ne le estetsko privlačen, ampak tudi praktičen pripomoček.

luksuzne usnjene škatle za pisala

Minimalističen dizajn

Vendar črna darilna škatla za pisalo poleg praktične uporabe prinaša tudi določeno mero elegance in prefinjenosti. Njegova minimalistična zasnova in kakovostni materiali, iz katerih je izdelano, so resnično osupljivi in dajejo dodatno vrednost vsakemu peresu. Ne glede na to, ali se odločite za darilo ali za pisalo, je to edinstveno in posebno darilo, ki bo zagotovo razveselilo vsakogar.

Specifikacija:

  • Črna barva
  • Usnjeni dizajn - EKO usnje


Vsebina paketa:

1x darilna škatla za pisalo v črni barvi

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene