Komplet pisarniške mize 9 kosov - luksuzno usnje (rjavo usnje - ročno izdelano)

Koda: 96-008
249,00 € Cena brez DDV: 207,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Komplet za pisarniško pisalno mizo 9 kosov - luksuzno usnje (Brown Leather - Hand Made), eleganten komplet za pisalno mizo iz umetnega usnja.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Komplet pisarniške mize 9 kosov - luksuzno usnje (rjavo usnje - ročno izdelana) eleganten pisalni komplet za delovno mizo, iz umetnega usnja v rjavi barvi. Ta edinstven visokokakovostni namizni komplet bo vašo pisarno naredil povsem drugačno. Največji reprezentativni značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov sintetičnega usnja. Vsi izdelki v tej kategoriji so izdelani iz prvovrstnega 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani ter pošteno šivani in predelani v proizvodnji HAND MADE .

Edinstven dizajn rjavega usnja je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno ali delovno sobo. Usnjeni SET je sestavljen iz 9 kosov pisarniškega materiala: delovna blazinica s prostorom za skrivanje dokumentov, držalo za pisalo, držalo za papir za note, držalo za koledar, usnjeno stojalo za nalepke z opomniki, blazinica za pijačo, etiketa in komplet zlatih pisalov - kemična svinčnik in vodnjak pero pero.

Razkošen in eleganten pisarniški komplet iz usnja

luksuzni pisarniški pribor

Delovna preproga je zasnovana tako, da ima vedno pomembne dokumente pri roki in ne na dosegu radovednih oči okoli vas. Zahvaljujoč skritemu mestu vam omogoča, da pomembne dokumente varno skrijete. Pod pokrovom je prostor, kamor lahko enostavno shranite pomembne dokumente.

Usnjena podloga za mizo

Usnjeno stojalo na pisalni mizi iz rjavega usnja z zlato imensko tablico + zlata pisala - SET pisalo je sestavljeno iz nalivnega in kemičnega svinčnika. Ta komplet pisala vam omogoča, da različne pisala uporabljate za različne namene pisanja. Kemični svinčnik lahko uporabite za običajno pisanje, nalivno pero pa za podpisovanje pogodb in drugih pomembnih dokumentov. Celoten komplet izgleda luksuzno in elegantno, zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov v proizvodnji. Ta okrasna miza vam bo po potrebi omogočila dostop do pisala. Nič več iskanja pisala na mizi ali v predalu.

zlata pisala s stojalom

100% ročno izdelano in 100% sintetično usnje - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

ročno izdelano usnje

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek
plus Iz umetnega usnja
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Luksuzen dizajn: rjavo usnje
plus 9 kosov pisarniškega pribora

Specifikacija:

Mere: 49x34x1 cm
Material: usnje, kovina
Barva usnja: rjava
Barva kovinskega dodatka: zlata

Vsebina paketa:

1x delovna podloga s prostorom za skrivanje dokumentov
1x stojalo za pisala
1x držalo za papir za note
1x dnevni red A5
1x držalo za koledar
1x pijača
1x imenska nalepka (brez imena) in komplet zlatih pisalov s podstavkom: kemična svinčnik in nalivno pero

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene