Komplet pisarniške pisalne mize 10 kosov za žensko delovno mizo (rdeče usnje) - ročno izdelan

Koda: 96-010
279,00 € Cena brez DDV: 232,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Set pisarniških miz 10 kosov za ženske delovne mize iz rdečega usnja, 100% ročno izdelana. Luksuzni unikatni dodatki za delovne blazinice.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Set pisarniških miz 10 kosov za ženske delovne mize iz rdečega usnja, 100% ročno izdelana. Luksuzni unikatni dodatki za delovne blazinice. Ta edinstven visokokakovostni namizni komplet bo vašo pisarno naredil povsem drugačno. Maksimalen reprezentativen značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov sintetičnega usnja .. Vsi izdelki v tej kategoriji so izdelani iz prvovrstnega 100% umetnega usnja, vsi ročno izdelani ter pošteno šivani in obdelani v HAND MADE proizvodnji .

Edinstven dizajn rdečega usnja je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno ali študijo. Usnjeni SET je sestavljen iz 10 kosov pisarniškega materiala: delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov, držalo za pisalo, držalo za papir za papir, usnjeno stojalo za opomnike, držalo za koledar, blazinica za pijačo, dvojni pladenj za dokumente, nalepka in komplet zlata peresa - kemična svinčnik in nalivno pero. Razkošje   usnjena podloga za mizo (preproga) - unikatni pisarniški dodatki. Pisalne preproge ali pogrinjki iz umetnega usnja.

Ta luksuzni pisarniški SET iz rdečega usnja je idealno darilo za žensko

luksuzni pisarniški set za žensko delovno mizo

Delovna preproga je zasnovana tako, da ima vedno pomembne dokumente pri roki in ne na dosegu radovednih oči okoli vas. Zahvaljujoč skritemu mestu vam omogoča, da pomembne dokumente varno skrijete. Pod pokrovom je prostor, kamor lahko enostavno shranite pomembne dokumente. Podloga je videti razkošno in elegantno, zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov v proizvodnji. Eleganten videz usnjenega dodatka v rdeči barvi bo zagotovo očaral vse.

luksuzna pisalna podloga za ženske

Usnjeno namizno stojalo iz rdečega usnja z zlato nalepko + zlata pisala - SET pisalo je sestavljeno iz nalivnega in kemičnega svinčnika. Ta komplet pisala vam omogoča, da različne pisala uporabljate za različne namene pisanja. Kemični svinčnik lahko uporabite za običajno pisanje, nalivno pero pa za podpisovanje pogodb in drugih pomembnih dokumentov. Celoten komplet izgleda luksuzno in elegantno, zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov v proizvodnji. Ta okrasna miza vam bo po potrebi omogočila dostop do pisala. Nič več iskanja pisala na mizi ali v predalu.

držalo za pisalo luksuzno rdeče usnje

Razkošen dvojni pladenj za dokumente in papir iz sintetičnega usnja. Pladenj za papir ima dimenzije 10x23x32 cm. Karoserija je v celoti izdelana iz usnja, notranjost je obložena s semišem, stranski kovinski dodatki pa so v zlati barvi. Ta namizni pribor je eden naših najboljših pomočnikov med delom v pisarni. Kot rezultat našega dela vsak dan prejmemo in ustvarimo veliko prispevkov. Toda kam jih postaviti? Potrebujemo prostor, kamor jih lahko postavimo, da jih bomo lahko razvrstili pozneje. Naš pladenj za dokumente vam bo zagotovo pomagal! Ima dva pladnja za dokumente, ki vam omogočata več prostora za shranjevanje dokumentov in papirja. Pladenj je obogaten z zlatimi stranskimi drsnimi tečaji , tako da ga lahko uporabljate kot odprt ali zaprt.

rdeč usnjen pladenj za dokumente

100% ročno izdelano in 100% sintetično usnje - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

ročno izdelano usnje

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek
plus Iz umetnega usnja
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Luksuzen dizajn: rdeče usnje
plus 10 kosov pisarniškega pribora
plus Odlično darilo za menedžerja

Specifikacija:

Mere: 45x39x1 cm
Material: usnje, kovina
Barva usnja: rdeča
Barva kovinskega dodatka: zlata

Vsebina paketa:

1x delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov
1x držalo za pisalo
1x držalo za papir za note
1x držalo za koledar
1x dnevni red A5
1x pijača
1x dvojni pladenj za dokumente
1x imenska nalepka (brez imena) in komplet zlatih pisalov s podstavkom: kemična svinčnik in nalivno pero.

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene