Pogrinjki iz umetnega usnja Luksuzne preproge iz lesa (ročno izdelane)

Koda: 96-018
119,00 € Cena brez DDV: 99,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Pogrinjki iz umetnega usnja Luksuzne preproge za mize v kombinaciji najkakovostnejših materialov: Lesena barva oreha + Usnje - 100% ročno izdelana

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pogrinjki iz umetnega usnja Luksuzne preproge za mize v kombinaciji najkakovostnejših materialov: Lesena barva oreha + Usnje - 100% ročno izdelana. Ta edinstven visokokakovostni namizni komplet bo vašo pisarno naredil povsem drugačno. Največji reprezentativni značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov, kot sta orehov les in usnje. Vsi izdelki v tej kategoriji so narejeni iz prvovrstnega lesa in 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani ter pošteno šivani in obdelani v HAND MADE proizvodnji . Edinstven dizajn s kombinacijo orehovega lesa in rjavega usnja je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno ali delovno sobo. Delovna preproga ima dimenzije 58x39x1 cm. Razkošje   usnjena podloga za mizo (preproga) - unikatni pisarniški dodatki. Pisalne preproge ali pogrinjki iz umetnega usnja.

Namizne preproge iz lesa in usnja - elegantne in razkošne

luksuzne namizne preproge - umetno usnje

Delovna preproga je zasnovana tako, da ima vedno pomembne dokumente pri roki in ne na dosegu radovednih oči okoli vas. Zahvaljujoč skritemu mestu vam omogoča, da pomembne dokumente varno skrijete. Pod pokrovom je prostor, kamor lahko enostavno shranite pomembne dokumente. Blazinica izgleda luksuzno in elegantno, zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov pri izdelavi. Lep, poliran, orehov les v kombinaciji z rjavim usnjem bo zagotovo očaral vse.

dokumenti usnjena blazinica lesena

100% ročno izdelano in 100% sintetično usnje - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

ročno izdelano usnje

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek
plus Iz orehovega lesa in umetnega usnja
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Luksuzen dizajn: les in rjavo usnje
plus Skriti prostor za shranjevanje pomembnih dokumentov

Specifikacija:

Mere: 58x39x1 cm
Material: orehov les in usnje
Barva: svetlo rjav les in temno rjavo usnje

Vsebina paketa:

1x namizna preproga iz lesa in usnja

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene