Usnjeni namizni komplet za pisarno - komplet 4 kosov: belo usnje - ročno izdelano

Koda: 96-002
199,00 € Cena brez DDV: 165,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Usnjeni namizni komplet za Office - komplet 4 kosov: belo usnje 100% ročno izdelano. Ta edinstven visokokakovostni namizni komplet bo vašo pisarno naredil povsem drugačno

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Usnjeni namizni komplet za Office - komplet 4 kosov: belo usnje 100% ročno izdelano. Ta edinstven visokokakovostni namizni komplet bo vašo pisarno naredil povsem drugačno. Maksimalen reprezentativen značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov - sintetičnega usnja. Vsi izdelki v tej kategoriji so izdelani iz prvovrstnega 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani ter pošteno šivani in predelani v proizvodnji HAND MADE . Edinstven dizajn rjavega usnja je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno, delovno sobo. Usnjeni SET je sestavljen iz 4 kosov pisarniškega materiala: delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov, držalo za pisalo, stojalo za mobilni telefon in usnjeno stojalo za opomnike. Luksuzna usnjena podloga za mizo (preproga) - unikatni pisarniški dodatki. Pisalne preproge ali pogrinjki iz umetnega usnja - izvirno ročno izdelani

Peresa, mobilni telefon, zapiski, dokumenti ... vse priročno urejeno in urejeno, zahvaljujoč elegantnim usnjenim dodatkom na mizi.

darilo za menedžerjausnjeno stojalo za mobilni telefondarilo za podjetnico

Delovna blazinica je zasnovana tako, da ima vedno pomembne dokumente pri roki in ne na dosegu radovednih oči okoli vas. Zahvaljujoč skritemu mestu vam omogoča, da pomembne dokumente varno skrijete. Pod pokrovom je prostor, kamor lahko enostavno shranite pomembne dokumente.

usnjeni pisarniški dodatki

100% ročno izdelano in 100% sintetično usnje - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

ročno izdelano usnje

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek
plus Iz umetnega usnja
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Luksuzen dizajn: belo usnje
plus 4 kosi pisarniškega pribora

Specifikacija:

Mere: 49x34x1 cm
Material: usnje
Barva usnja: bela
Barva šivanja: bela

Vsebina paketa:

1x delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov
1x držalo za pisalo
1x držalo za papir za note
1x stojalo za pametni telefon

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene