Držalo za bazen napihljivo plavajoče za skodelice - Palma

Koda: 201-022
9,00 € Cena brez DDV: 7,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Držalo za bazen napihljivo plavajoče za skodelice - Palma. Originalna napihljiva lebdeča držala za skodelice s poletno tematiko so popolna za sprostitev s hladno pijačo v roki.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Držalo za bazen napihljivo plavajoče za skodelice - Palma. Originalna napihljiva lebdeča držala za skodelice s poletno tematiko so popolna za sprostitev z ohlajeno pijačo v roki. Držalo za pijačo je v koraku s časom in najnovejšimi trendi. Elegantno napihljivo držalo bo postalo vaš najboljši prijatelj. Napihljivo držalo v obliki otoka s palmo je detajlno izdelano in daje očesu zelo karizmatičen in prijeten vtis. Lebdeče držalo za palmo ima zelo realističen vtis. Vsak odrasel, najstnik ali otrok ga bo zelo cenil.

Pool držalo za skodelice - otok s palmo

Pool držalo za skodelice - otok s palmo

Pametno vsestransko držalo za pijačo bo vsakogar navdušilo s svojo prilagodljivostjo in vzdržljivostjo.

Trendovsko držalo za skodelico je primerno tako za vodo kot za kopno. Praktično lebdeče držalo za skodelico Palm Tree bo poskrbelo za prijetne poletne trenutke v udobju ležalnika ob bazenu ali čudovito zabavo ob morju. Držalo za pijačo lahko vzamete s seboj na plažo, na jezero, v masažno kad, v bazen ali ocean, na zabavo s prijatelji in družino. Nenavadno lebdeče držalo bo poživilo vsako zabavo in ustvarilo pravo poletno vzdušje. Vsakdo, ki je utrujen od nenehnega vstajanja, da bi dobil hladno pijačo, bo zelo cenil pametno napihljivo držalo.

Bazensko napihljivo mini kolo za držanje palmovih pijač

Napihljiv otok s palmo je primeren vedno in povsod - univerzalna uporaba in prilagodljiv karakter.

Vesela napihljiva skodelica se prilagodi vsaki situaciji in vsakemu stanju. Univerzalno držalo za skodelice lahko uporabljate na različne načine. Izjemno držalo za skodelico v obliki otoka s palmo lahko drži katero koli alkoholno ali brezalkoholno pijačo, okusen sladoled ali ohlajeno pločevinko ali kozarec z osvežilno pijačo. Držalo za palmo lahko uporabite tudi kot posodo za pametni telefon, mini zvočnik. Otroci bodo še posebej navdušeni nad tem, da bodo imele svoje najljubše igrače pri roki. Posladkajte si življenje in doživite pravo poletno vzdušje.

Držalo za skodelico palme

Tehnični podatki:

  • Material: PVC
  • Barva: mešana

Vsebina paketa:

1x Napihljivo držalo za skodelico v obliki palme

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene