Napihljivo lebdeče držalo za pijačo in prigrizke - Inflatable tray

Koda: 201-026
29,00 € Cena brez DDV: 24,17 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Napihljivo lebdeče držalo za pijačo (kozarce) in prigrizke - Tray (Bowl) napihljivo bo poskrbelo za vašo osvežitev v vseh pogojih.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Napihljivo lebdeče držalo za pijačo (kozarce) in prigrizke - Tray (Bowl) napihljivo bo poskrbelo za vašo osvežitev v vseh pogojih . Pladenj za pijačo z 8 luknjami očara s svojo funkcionalnostjo. Držalo za skodelico je vsestransko uporabno. Vanj lahko shranite alkoholno ali brezalkoholno pijačo, skodelico sladoleda, zelenjavo ali sadje, čips ali čips, pločevinke ali kozarce z osvežilno pijačo. Plavajoče držalo lahko uporabite tudi kot hladilnik za pijačo. Napolnite svoj gumenjak z ledom in se osvežite z ohlajeno pijačo. Ne očara le s svojo praktičnostjo, ampak tudi s stilom.

Napihljiv lebdeči pladenj za osvežilne pijače

Napihljiv lebdeči pladenj za osvežilne pijače

Luksuzno lebdeče napihljivo držalo ne samo za pijačo.

Priročno napihljivo držalo bo namesto vas držalo vašo pijačo. Brezčasni pladenj bo vašo najljubšo pijačo čuval kot oko v glavi. Uživajte v poletju in prepustite vso odgovornost veselemu držalu za skodelico . Moderno lebdeče držalo za skodelico navdušuje s svojo funkcionalnostjo. Hladilnik za pijačo je kot nalašč za vsako zabavo ob bazenu, sprostitev ob koncu tedna ali za zabaven dan ob bazenu. Bodite zvezda zabave ob bazenu.

Posoda polna pijače

Originalno držalo za pijačo navdušuje s svojo vzdržljivostjo, stabilnostjo in večnamensko uporabo.

Ekskluzivno napihljivo držalo za skodelico izstopa po svoji trdnosti in trdnosti. Lebdeče držalo za skodelice lahko vzamete s seboj kamor koli. Ne le v jacuzzi, ampak tudi na plažo, na morje, jezero ali bazen, k prijateljem ali družini, na zabavo ob bazenu ali na prijeten počitek na ležalniku. Napihljivo plovilo izstopa po visokokakovostnem okolju prijaznem PVC materialu. Zgrabite svoj kompaktni lebdeči pladenj in osupnite vse s svojim edinstvenim dizajnom.

napihljivo držalo za prigrizke in pijačo

Specifikacije

  • Material: okolju prijazen PVC
  • Barva: srebrna
  • Dimenzije: 70 x 50 cm


Vsebina paketa

1x napihljivo držalo za pijačo in prigrizke

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene