Lubenica - Napihljivo lebdeče držalo za skodelice

Koda: 201-021
9,00 € Cena brez DDV: 7,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Napihljivo držalo za pijačo Watermelon je odličen pripomoček v bazenu. Za zabavo bo poskrbel mini napihovalnik za skodelice.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Lubenica - Napihljivo lebdeče držalo za skodelice je odličen pripomoček v bazenu. Za zabavo bo poskrbel mini napihnik za skodelice . Imeti svojo najljubšo pijačo vedno pri roki niso več le sanje. V napihljivo držalo za lubenico lahko postavite praktično karkoli. Ne glede na to, ali se želite osvežiti z ohlajenim pivom ali privoščiti svojim otrokom penečo kolo. Držalo za skodelico v obliki lubenice bo prineslo veselo vzdušje v vsak bazen in popestrilo vsako bivanje na plaži. Z ohlajeno pijačo se lahko osvežite kadarkoli in kjerkoli.

Mini napihljivo držalo za pijačo lubenica

Veselo držalo za skodelico lubenica prinaša visoko kakovost, izvirnost in vzdržljivost.

Ni vam več treba zapustiti zabave v bazenu ali zapustiti udobja ležalnika, praktično lebdeče držalo za skodelico bo vroče poletne trenutke naredilo prijetnejše. V držalo za melone lahko postavite pločevinko, steklenico, koktajl, kozarec in kozarec. Odhitite na plažo, jezero ali bazen s svojo najljubšo pijačo, ki jo bo držalo edinstveno držalo za lubenico . Lubenica bo z veseljem poskrbela za vašo pijačo, navsezadnje jo puščate v varnih rokah. Držalo bo vašo najljubšo pijačo čuvalo kot oko v glavi.

Napihljivo držalo za pijačo v obliki lubenice

Zabava, sprostitev in prijetno vreme - popoln je le napihljiv mini lebdeči nosilec za skodelice lubenic.

Mini gumenjak za pijačo je izdelan iz kvalitetnega PVC materiala, ki zagotavlja odpornost na slabe zunanje pogoje. Napihljiv element v obliki lubenice ohranja vašo pijačo v stabilnem položaju, tako da vam ni treba skrbeti, da bi se razlila. Nenavaden igriv dizajn lubenice bo očaral vsakogar. Majhno napihljivo kolo vam bo dalo pravo sprostitev. Odslej lahko uživate v okusni ohlajeni pijači iz udobja napihljivega sedeža ali dlje. Naj bo vaše bivanje na žgočem soncu prijetnejše z napihljivim držalom - Lubenica.

Držalo za skodelice lubenice

Specifikacije izdelka:

  • Material: PVC
  • Barva: mešana

Vsebina paketa:

1x napihljivo držalo za skodelico lubenica

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene