Mini napihljivec za skodelice kot držalo za bazen - Cherry

Koda: 201-023
9,00 € Cena brez DDV: 7,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Napihljiv češnjevec za pločevinke vam bo omogočil prijetne poletne trenutke v udobju ležalnika. Držalo za pijačo v obliki češnje je primerno za vodo in zemljo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Mini napihovalnik za skodelice kot držalo za bazen - Cherry. Napihljivo držalo za pločevinke vam bo omogočilo prijetne poletne trenutke v udobju ležalnika . Držalo za pijačo v obliki češnje je primerno za vodo in zemljo. Držalo za češnje lahko vzamete s seboj na plažo, v masažno kad, v bazen, na jezero ali ocean, na zabavo s prijatelji in družino. Originalno držalo za zabave osveži vsako dolgočasno praznovanje. Vsakdo, ki je utrujen od nenehnega vstajanja, da bi dobil hladno pijačo, bo resnično cenil domiselno napihljivo držalo v obliki češnje. Okusna češnja vam bo posladkala življenje in ustvarila pravo poletno vzdušje.

Mini vodni gumenjaki - lebdeča držala za skodelice

Lebdeča napihljiva skodelica Cherry

Napihljivo držalo za skodelico češnja je zanesljivo, vzdržljivo in neverjetno kompaktno.

Napihljivo držalo v obliki češnje je izjemno prilagodljivo. Gumenjak lahko spravite tudi v žep. Lebdeče držalo za pijačo iz kakovostnega PVC materiala. Češnjevo napihljivo držalo je kos močnim valovom in ostremu soncu. Dizajn gumenjaka je do potankosti razdelan, deluje zelo realistično, do te mere, da si zaželite ugrizniti v sočno češnjo. Bogate barve in pristen zunanji dizajn bodo poskrbeli za elegantno bivanje na žgočem soncu.

Napihljivo držalo v obliki češnje

Napihljivo držalo za skodelice ima enostavno vzdrževanje, hitro napihovanje in nezahtevno čiščenje.

Kar vas bo resnično navdušilo, je raznolikost uporabe lebdečega držala v obliki češnje . Držalo za skodelice Cherry je vsestransko uporabno. Gumenjaku lahko zaupate alkoholno ali brezalkoholno pijačo, okusen sladoled ali pločevinko ali kozarec z osvežilno pijačo. Trendovski nosilec lahko uporabite tudi kot posodo za pametni telefon, mini zvočnik. Lebdeča napihljiva skodelica v obliki češnje bo zabavala ne samo otroke, ampak tudi odrasle. Ne očara le s svojo praktičnostjo, ampak tudi s stilom.

Bazensko napihljivo kolo za skodelice Cherry


Tehnični podatki:

  • Material: PVC
  • Barva: rdeča

Vsebina paketa:

1x napihljivo držalo za skodelico v obliki češnje

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene