Napihljivo lebdeče držalo za skodelico - Swan

Koda: 201-019
9,00 € Cena brez DDV: 7,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Napihljivo lebdeče držalo za skodelico Swan poskrbi za poletje s pijačo v roki v vseh razmerah. Držalo za pijačo bo prineslo veselo vzdušje v vsak bazen.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Napihljivo lebdeče držalo za skodelico Swan bo poskrbelo za poletje s pijačo v roki v vseh razmerah. Držalo za pijačo bo prineslo veselo vzdušje v vsak bazen. Zagotovite maksimalno udobje v vodi in na kopnem zahvaljujoč lebdečemu držalu za pijačo Swan , ki ga obožujejo ne le odrasli, ampak tudi otroci. Skozi poletje imate lahko svojo najljubšo pijačo vedno pri roki. Z ohlajeno pijačo se lahko osvežite kadarkoli in kjerkoli. Neustavljivo držalo za skodelico v obliki laboda iz visokokakovostnih materialov bo namesto vas premagalo tudi najzahtevnejše pogoje.

Lebdeče mini kolo za pijačo Swan

Trendovsko držalo za pijačo in dragocenosti v obliki laboda bo poživilo vsako zabavo ob bazenu.

Pojdite na morje, jezero ali bazen in uživajte v vročih poletnih trenutkih s hladno pijačo v roki. Ne glede na to, ali se želite sprostiti v udobju ležalnika ali skočiti v vodo in se dobro zabavati, bo zvesti Labod vedno in povsod z vami. Oseba, ki je utrujena od nenehnega vstajanja po hladno pijačo, bo zelo cenila priročno napihljivo držalo za pijačo . Originalno lebdeče držalo za skodelice lahko vzamete s seboj na plažo, na jezero, v jacuzzi, na bazen, na zabave, k prijateljem in družini. Mini napihljivo kolo bo popestrilo vsako zabavo in poskrbelo za pravo poletno vzdušje. Realistična obdelava in ljubek dizajn bosta naredila zvezdo vsake zabave ob bazenu.

Gumenjak za pijačo v obliki laboda

Gumenjak za pijačo v obliki laboda - vsestransko napihljivo držalo za kozarce, lahko se uporablja ne le za pijačo.

Napihljivi labod je univerzalne uporabe in zelo prilagodljivega značaja. Veseli napihnik za skodelice in pijačo se prilagodi vsaki situaciji in vsakemu stanju, ki ga izpolnjuje. Univerzalno držalo za skodelice lahko uporabljate na različne načine. Gumenjak za zabavo v obliki laboda lahko uporabite kot držalo za katero koli alkoholno ali brezalkoholno pijačo, okusen sladoled ali ohlajeno pločevinko, škatlo soka ali kozarec z osvežilno pijačo. Napihljiv bazen Swan​ bo služil tudi kot plovilo za pametni telefon, mini zvočnik. Doživite pravo poletno vzdušje z vsem, kar potrebujete pri roki.

Napihljivo držalo za kozarce Swan


Tehnični podatki:

  • Material: PVC
  • Barva: bela


Vsebina paketa:

1x Napihljivo držalo za skodelico v obliki laboda

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene