Hidroponsko gojenje - High Power LED plošča s polnim spektrom 300W

Koda: 36-063
239.00 € Cena brez DDV: 199.17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Hydroponic Growing - visoka moč LED plošče je idealna za vse faze rasti rastline in dobro sodeluje z vodno kulturo in kulturo tal. Zato ugotovi, da se uporablja v domačem vrtu, cvetlični razstavi, rastlinjakih itd.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Hydroponic Growing - visoka moč LED plošče je idealna za vse faze rasti rastline in dobro sodeluje z vodno kulturo in kulturo tal. Zato ugotavlja, da se uporablja v domačem vrtu, cvetlični razstavi, rastlinjakih, kleteh in akvarijih. V tem primeru je neverjeten način rasti rastlin v zaprtih prostorih, rastlinjakih ali kleti. Uporablja se lahko za rastejo orhideje, vrtnice, paprike, paradižnike, baziliko, zeleno solato, zelišča, zelje, špinačo, zelenjavo, brokoli, cvetje, kumare in veliko drugih sadja in zelenjave. Primeren je tudi za gojenje rastlin. LED žarnica za rast je tudi dobra izbira tudi za kloniranje rastlin in sadik ter za vse faze rasti rastlin.

Celozaslonska LED plošča

Varno jo je mogoče postaviti tudi v zaprtih prostorih, ker se ne pregrejejo. LED luči za rastline vključuje rdečo in modro svetlobo, da bi spodbujali in ohranjali največjo rast rastlin. Rastline potrebujejo rdeč in modri svetlobni spekter za zdravo in hitro rast ter naravni proces fotosinteze.

LED žarnica ima največjo energetsko učinkovitost, ki se uporablja za spodbujanje rasti rastlin, je okolju prijazna, brez živega srebra, saj je LED tehnologija. Svetilka je zasnovana tako, da varuje okolje in je izjemno energetsko učinkovita v primerjavi s standardnimi fluorescentnimi svetlobnimi sistemi, kar se odraža v nizkih obratovalnih stroških.

vodene žarnice

Ima aluminijasto ohišje, ki vodi od minimalne toplote iz LED diode. Aluminij zagotavlja tudi lahkotnost svetilke. Svetlobni vir je sestavljen iz visoko močnih LED SMD diod. Delovno okolje za delovanje LED luči je od -20 ° do 55 ° C in vlažnosti 5% do 95%.

NASA vodena plošča raste

LED plošča zagotavlja celoten spekter. Rdeča svetloba ima valovno dolžino 630-660nm in frekvenco 400-484THz . Modra svetloba ima valovno dolžino 430-460nm in frekvenco 606-668THz, IR svetloba 730nm, UV svetloba je 380nm, bela topla svetloba ima 3500K in belo svetlobo 6500K. Rdeči spekter se uporablja za klorofil A in klorofil B. Rastline na splošno potrebujejo vse rdeče valovne dolžine za njihovo zdravo rast in razvoj. Modri ​​spekter je najvišja točka za vegetativno rast in absorpcijo. Bela svetloba omogoča polnjenje vseh manjkajočih spektrov. Topla svetloba zagotavlja energijo in podpira fotosintezo rastlin. UV svetilka ima edinstveno sterilizacijsko funkcijo in ubija fitopatogene bakterije. IR zagotavlja cvetenje in kalitev.

vodena svetilka na rastlinah

Fotosinteza se dogaja najbolj temeljito od rdeče svetlobe in sekundarno iz modre svetlobe. Vendar pa je za mnoge rastline potrebna tudi modra svetloba zaradi njihove regulacije rasti, cvetenja in sadja. Zato raste LED luči, primerna za gojenje vseh stopenj razvoja rastlin.

Parametri:

Tip: Full Spectrum Led Panel
Moč: 300 W
Količina LED: 252
LED barve: rdeča 183 + modra 40 + 10 toplo bela + 10 bela + 6 IR + 3 UV
LED valovna dolžina: rdeča 630nm ~ 660nm, modra 430nm ~ 460nm, toplo bela 3500K, bela 6500K, IR 730nm, UV 380nm.
LED Tip: SMD
Vhodna napetost: AC85-265V
Dimenzije (mm): 400x210x60
Teža: 2,8kg

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene