Rastoče rastline pod umetno razsvetljavo - 200W LED plošča

Koda: 36-062
169.00 € Cena brez DDV: 140.83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Rastoče rastline pod umetno razsvetljavo - 200W LED plošča pomaga rastlinam rasti in cvetijo v notranjih pogojih, kjer običajno ni dovolj svetlobe.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Rastoče rastline pod umetno razsvetljavo - 200W LED plošča pomaga rastlinam rasti in cvetijo v notranjih pogojih, kjer običajno ni dovolj svetlobe. Neverjetno je, kako rastejo rastline v zaprtem prostoru, rastlinjaku ali kleti. Uporablja se lahko za rastejo orhideje, vrtnice, paprike, paradižnike, baziliko, zeleno solato, zelišča, zelje, špinačo, zelenjavo, brokoli, cvetje, kumare in veliko drugih sadja in zelenjave. Primeren je tudi za gojenje rastlin. LED žarnica za rast je tudi dobra izbira tudi za kloniranje rastlin in sadik ter za vse faze rasti rastlin.

LED prižge svetilko

Varno jo je mogoče postaviti tudi v zaprtih prostorih, ker se ne pregrejejo. LED luči za rastline vključuje rdečo in modro svetlobo, da bi spodbujali in ohranjali največjo rast rastlin. Rastline potrebujejo rdeč in modri svetlobni spekter za zdravo in hitro rast ter naravni proces fotosinteze.

LED žarnica ima največjo energetsko učinkovitost, ki se uporablja za spodbujanje rasti rastlin, je okolju prijazna, brez živega srebra, saj je LED tehnologija. Svetilka je zasnovana tako, da varuje okolje in je izjemno energetsko učinkovita v primerjavi s standardnimi fluorescentnimi svetlobnimi sistemi, kar se odraža v nizkih obratovalnih stroških.

vodene žarnice

Ima aluminijasto ohišje, ki vodi od minimalne toplote iz LED diode. Aluminij zagotavlja tudi lahkotnost svetilke. Svetlobni vir je sestavljen iz visoko močnih 3W LED SMD diode. Delovno okolje za delovanje LED luči je od -20 ° do 55 ° C in vlažnosti 5% do 95%.

Rdeče in modre luči so del elektromagnetnega spektra, ki je vidno golim očesom. Rdeča svetloba ima valovno dolžino 620-750nm in frekvenco 400-484THz . Modra svetloba ima valovno dolžino 450-495nm in frekvenco 606-668Hz . Rdeči spekter se uporablja za klorofil A in klorofil B. Rastline na splošno potrebujejo vse rdeče valovne dolžine za njihovo zdravo rast in razvoj.

vodena svetilka na rastlinah

Fotosinteza se dogaja najbolj temeljito od rdeče svetlobe in sekundarno iz modre svetlobe. Vendar pa je za mnoge rastline potrebna tudi modra svetloba zaradi njihove regulacije rasti, cvetenja in sadja. Zato raste LED luči, primerna za gojenje vseh stopenj razvoja rastlin.

Parametri:

Tip: Led svetilka 200W
Moč: 200W
Količina LED: 2009
LED barve: rdeča 1715 + modra 294
LED tip: SMD
Vhodna napetost: AC85-275V
Dimenzije (mm): 305 x 305 x 35
Kot žareče: 140 °
Teža: 0,7 kg

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%