LED pametni nahrbtnik, programabilna animacija ali besedilo z LED zaslonom 24 x 24 cm (upravljanje preko pametnega telefona)

Koda: 88-256
169,00 € 119,00 € Cena brez DDV: 99,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

LED pametni nahrbtnik, programabilna animacija ali besedilo z LED zaslonom 24x24cm (upravljanje preko mobilnega telefona Anroid/iOS).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pametni LED nahrbtnik, ki ga je mogoče programirati z besedilom z LED zaslonom 24 x 24 cm (upravljanje preko mobilnega telefona Anroid/iOS), je izviren dodatek za vse, ki ste ljubitelji tehnologije in kul pripomočkov . Ste naveličani vsakdanjosti in stereotipov? Ali ste radi v središču pozornosti in ali želite pritegniti druge? S tem nahrbtnikom SMART LED boste zagotovo izstopali iz množice. Nahrbtnik je v črni barvi in ima veliko prostora, kamor lahko shranite vse, kar potrebujete.

Ženski/moški nahrbtnik je primeren za potovanja, poškodbe, delo ali potovanja. Na zadnji strani nahrbtnika je velik LED zaslon (pribl. 24x24 cm), na katerem lahko s pametnim telefonom predvajate različne animacije ali besedila . Poleg velikega prostora v nahrbtniku (43H-30W-12D cm) je v nahrbtniku še dodaten prostor za prenosni računalnik (pribl. 36x28 cm).

Pametni nahrbtnik z LED osvetlitvijo ima veliko prostora za shranjevanje (primeren tudi za prenosni računalnik ali tablični računalnik)

LED nahrbtnik z nastavljivim zaslonom

Sam LED zaslon je nameščen v posebnem zaščitnem ohišju, ki lahko prenese brizganje vode (vendar nahrbtnik ni vodoodporen!). Nahrbtnik preprosto povežete prek pametnega telefona prek povezave Bluetooth, nato pa lahko preprosto upravljate zaslon na nahrbtniku prek telefona. Poleg različnih prednastavljenih besedil, slik ali animacij lahko v aplikaciji ustvarite tudi lastne animacije ali besedila (na voljo za Android in iOS . Zahvaljujoč zaslonu je primeren za različne komercialne namene . Odprete lahko sprednjo stran nahrbtnik do 180 stopinj - kar zagotavlja enostaven dostop do shranjenih predmetov.Nahrbtnik napaja kabel USB, ki ga povežete z napajalnikom (ni priložen).

Svetleči nahrbtnik lahko preprosto upravljate prek pametnega telefona - v aplikaciji lahko spremenite tudi različne slike ali animacije.

pametni nahrbtnik z predvajanjem slik z LED zaslonom in GIF

Specifikacije:

Povezljivost - Bluetooth (APP za iOS in Android)
Velikost zaslona - pribl. 24 x 24 cm
Velikost nahrbtnika - pribl. 30 x 18 x 43 cm
Teža - 1,45 kg
Napajanje - kabel USB

Vsebina paketa:

1x nahrbtnik
1x Priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene