LED majice po meri - pakiranje 30 kom

Koda: 01-053-30
870,00 € 789,00 € Cena brez DDV: 657,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

LED majice po meri - pakiranje 30 kom - za vas pripravimo 30 kosov utripajočih LED majic z logotipom in vzorcem, ki ju želite, natančno po vaših željah.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Custom LED majice - 30-kratno pakiranje - izdelali bomo 30 kosov LED tshirts s priloženim logotipom ali grafičnim oblikovanjem točno po vaših željah. S to LED majico boste zagotovo imeli odlično marketinško orodje za promocijo vaših poslovnih aktivnosti.

Po meri majice s kratkimi rokavi - pomoč pri promociji sebe ali vašega podjetja. Predstavljajte si svoj logotip ali grafično podobo na teh nepozabnih majicah! Boste dobili neverjetno pozornost drugih za kaj, kar bi radi promovirali na teh edinstvenih majicah.

po meri vodila t-shirts tovarne

Ustvarite svoje LED majice - obiščite www.led-t-shirts.eu

Z utripajočimi srajci so veliko bolj izrazite kot standardno natisnjene majice. Vaš logotip bo utripal na vseh dogodkih vaših strank. Odlično za souvenire, odlično za promocijske akcije in različne dogodke.

po meri majice


Če ste zainteresirani, sledite tem korakom.

1. korak: Za izračun končne cene 30 kosov LED majic, ki jih potrebujete, morate natančno določiti velikost majic (S-XXXL) in državo dostave za izračun stroškov pošiljanja.

2. korak: potrebujemo vaš logo ali grafični dizajn za prilagojene animacije z LED ploščami v visoki ločljivosti (idealno v krivinah).

3. korak: pripravili bomo animacijo LED plošče po meri s svojim logotipom ali grafičnim oblikovanjem in vam poslali po e-pošti v datoteki GIF za potrditev.

4. korak: Če se strinjate z animacijo LED plošče, vam bomo poslali podatke za predplačilo. Sprejemamo paypal ali bančno nakazilo.

5. korak: Ko bomo prejeli plačilo, bomo začeli z izdelavo. Ponavadi traja od 14 do 21 dni - odvisno je od celotne količine naročenih kosov majic po meri.

6. korak: Ko bomo dokončali izdelavo LED majic po meri, vam bomo z naročilom poslali paket za dostavo po pošti s 1. razredom in poslali vam bomo sledilno številko. Tako lahko sledite spletnemu paketu.

Ponujamo po meri LED majice po vsem svetu. Imamo stranke v 31 državah sveta.

Če ste resno zainteresirani, nam pošljite svoje zahteve o prilagojenih kratkih majicah neposredno na [email protected]

T-majica po meri custom flashing majice ali več ..

Opomnite si, da obstajajo podjetja iz Kitajske, ki proizvajajo zelo poceni majice po meri z materiali CHEAPER, zato je blago pogosto nepravilno in svetloba je manj izrazita!

Prodajamo kakovostne moške po meri s materiali FINEST. Poleg tega nudimo 2-letno garancijo. CE in ROHS certificiranje naših izdelkov. Naše podjetje ima mednarodno priznan certifikat sistema vodenja kakovosti ISO 9001: 2008 - Kliknite za več informacij

T-majice po meri

Specifikacija srajca LED:

  • Izdelan je iz 100% bombaža. Visokokakovostne t-majice so zmožne samo v črni barvi.
  • Led panel je pritrjen na srajco skozi Velcro zip - omogoča enostavno demontažo plošče.
  • Mini paket ali kontrolna enota (kjer je vstavljena baterija) je odstranljiv zaradi pranja t-shirt.
  • Mini paket je opremljen s stikalom ON / OFF in občutljivim kolescem za pomikanje - lahko izberete visoko ali nizko občutljivost.
  • Baterije: 4 x AAA (niso vključene)

Če želite podjetje povečati ozaveščenost blagovne znamke, naše Flashing LED majice so odličen dodatek k vaši tržni strategiji. So resnično učinkovito marketinško orodje za promocije in dogodke in resnično izstopajo v množici, kjerkoli jih uporabljate!

po meri tshirts

 

Pogosta vprašanja o LED majicah

Kako deluje?
Uporablja se elektroluminiscenčna tehnologija, da bi jih utripala. LED plošča je izdelana iz tankega papirja in fleksibilnega materiala. To pomeni, da če nosite to majico, se počutite popolnoma enako, kot če nosite klasično majico. Tehnologija zvočnega senzorja lahko prižge vse zvoke, hrup ali glasbo. LED plošča je pritrjena na majico z žepko Velcro. Mini krmilna omarica je na voljo ločeno in jo lahko pripnete na pas. V mini kontrolni omarici (pretvornik) lahko vklopite / izklopite gumb za vklop luči in zvočne občutljivosti.

Kako se napaja in kako dolgo deluje?
Napaja ga 4 AAA 1,5V baterije. Baterija lahko traja 10-14 ur, odvisno od časa uporabe ali glede na znamko baterije.

Kako jih lahko opereš?
Vodila majice lahko preprosto opere. Odstranite LED ploščo z žicami iz majice in odstranite akumulator.

Nekateri sklici na custom LED tshirts:

pepsi po meri majicopo meri majica rcn
 

 

redbull srajce po meriherbalife po meri majicee-jazero

 

John Gallen John Gallen "Zelo smo zadovoljni z vodilnimi majicami z logotipom našega podjetja. Priporočamo to podjetje, odličen servis in odličen izdelek."
pošiljatelj adele Adala Sender "Po meri majice natančno izpolnjujejo naše zahteve za novo tržno orodje. Hitra dostava, popolna komunikacija od prodajalca."
peter kniebel Peter Kniebel "Moje podjetje išče dobavitelja svetlobnih majic z našim logotipom in našlo se je to podjetje. Odločili smo se, ko jo naročimo. Popolna vrednost za denar in kakovost je zelo dobra."
eugen malik Eugen Malik "Smo podjetje za trženje in imamo veliko strank, za katere nudimo promocijske in marketinške storitve. Naše stranke, kot so po meri majice s kratkimi rokavi, smo ugotovili, da je ta izdelek resnično uporaben, da bi pritegnili pozornost potencialnih kupcev."
eva sklalska Eva Skalska "Odlično sodelovanje, hitra dostava in odlična vrednost - TOP prodajalec !!!"

 

Video posnetke po meri, ki jih lahko najdete na našem YT kanalu - YouTube youtube

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene