ČEŠNJA - Oglasni LED osvetljen neonski logo svetlobni napis na steni

Koda: 78-091
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

ČEŠNJA - Reklamni LED osvetljen neonski logo svetlobni napis na steni, češnje idealna stenska dekoracija v poslovnih lokalih (restavracije, klubi, diskoteke).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

ČEŠNJA - Reklamni LED osvetljeni neonski logo svetlobni napis na steni, češnje idealna stenska dekoracija v poslovnih lokalih (restavracije, klubi, diskoteke), za privabljanje potencialnih strank. Reklamni svetlobni transparent in LED svetlobni dekorativni in informativni napisi, ki bodo vašemu prostoru dali piko na i in pridobili privlačnost vsakogar . Elegantna dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je zdaj na voljo tudi za vaš dom ali podjetje .  

Klasične reklamne pasice ali plakati postajajo doživetje in mnogi jih zaradi njihove vizualne prenatrpanosti sploh ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po nečem drugačnem, tako za posameznike kot za podjetja, kjer je to dobesedno potrebno. Zahvaljujoč LED osvetljenim okrasnim napisom ali logotipom lahko popestrite prostor ali pritegnete pozornost vseh okoli sebe. LED reklame, ki vas bodo izpostavile.

LED svetleči NEON napisi - najboljša LED reklama

lučka češnje logotip neonski napis led češnje

LED svetlobni okrasni napisi - ki zahvaljujoč svetlobi izstopajo od običajnih reklamnih in informacijskih nosilcev. Njihova velika prednost je možnost, da jih večkrat postavite kamor želite . Primerni so za pisarne (za prijetnejše okolje), poslovne prostore (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot sodoben dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski led svetlobni znaki za privabljanje strank. LED okrasne napise lahko postavite praktično povsod.

Svetlobni napis - ČEŠNJE

Neonski znak sveti rdeče in zeleno. Napaja se preko USB priključka, bodisi na adapter, USB vhod na računalniku ali USB power bank . Napajalni kabel je dolg 200 cm. Lahko se napaja tudi z 2xAA baterijama.

češnjev LED svetleč neonski znak

Tehnični podatki:

Motiv: Češnje
Barva svetlobe: rdeča, zelena
Dimenzije: 22,5x19x1,7cm
Napajanje: 5V USB kabel / 2xAA baterije
Dolžina napajalnega kabla: pribl. 200 cm
Z luknjo za obešanje

Vsebina paketa:

1x LED svetlobni logotip - barva rdeče zelena

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene