HAMBURGER - LED osvetljen svetlobni neonski logotip na steni

Koda: 78-086
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

HAMBURGER - LED osvetljen svetlobni neonski logotip na stenski dekoraciji v komercialnih lokalih (restavracije, klubi, diskoteke).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

HAMBURGER - LED osvetljen svetlobni neonski logotip na stenski dekoraciji v komercialnih lokalih (restavracije, klubi, diskoteke), za privabljanje potencialnih strank. Reklamni svetlobni napis in LED svetlobni dekorativni in informativni napisi, ki bodo vašemu prostoru dali piko na i in pritegnili vsakogar. Elegantna dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je zdaj na voljo tudi za vaš dom ali podjetje .  

Klasične reklamne pasice ali plakati postajajo doživetje in mnogi jih zaradi njihove vizualne prenatrpanosti sploh ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po nečem drugačnem, tako za posameznike kot tudi za podjetja, kjer je to dobesedno potrebno. Zahvaljujoč LED osvetljenim okrasnim napisom ali logotipom lahko popestrite prostor ali pritegnete pozornost vseh okoli sebe. LED reklame, ki vas bodo izpostavile.

LED svetleči NEON napisi - najboljša LED reklama

Svetleč oglas z logotipom Hamburgerja z neonskim znakom

LED svetlobni okrasni napisi - ki zahvaljujoč svetlobi izstopajo od običajnih reklamnih in informacijskih nosilcev. Njihova velika prednost je možnost, da jih večkrat postavite kamor koli želite. Primerne so za pisarne (za prijetnejše okolje), poslovne prostore (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot moderen dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski led svetlobni znaki za privabljanje strank. LED okrasne napise lahko postavite praktično povsod.

Svetlobni znak - HAMBURGER

Neonski napis sveti v rumeni, temno roza in zeleni barvi. Napaja se preko USB priključka, bodisi na adapter, USB vhod na računalniku ali USB power bank . Napajalni kabel je dolg 200 cm in ima praktično stikalo.

led svetleči neonski napis na steni - hamburger

Tehnični podatki:

Tema: Hamburger
Barva svetlobe: barvna
Dimenzije: 33,5x1,85x34cm
Napajanje: 5V USB kabel
Dolžina napajalnega kabla: pribl. 200 cm
Vklop kabla: da
Prapor je nameščen na prosojni plastični podlagi z 2 luknjama za obešanje.

Vsebina paketa:

1x LED svetlobni logotip

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene