Neonska reklama - LED lučka z osvetlitvijo Srce

Koda: 78-002
129,00 € Cena brez DDV: 107,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Neonski napis led zasveti logotip Srce. LED neonske luči so idealne kot tabla z žarnicami, ki osvetli vaše podjetje ali dom (sobo) za prodajo tukaj.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Dodatki

Opis izdelka

Neonski napis led zasveti logotip Srce. LED neonske luči so idealne kot tabla z žarnicami, ki osvetli vaše podjetje ali dom (sobo) za prodajo tukaj. Impresivna reklama - popolna osvetljena dekoracija, ki pritegne pozornost.

Oglaševanje - LED osvetljeno Srce za označevanje poslovanja ali kot okras bo obogatilo vaše prostore, kar zagotovo ne bo prezrto in bo privabilo potencialne stranke. Elegantna neonska dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je odslej na voljo tudi za vaš dom ali poslovne prostore. Klasični oglaševalski transparenti ali plakati postajajo preteklost in ker naredijo vizualno nered, jih mnogi med njimi niti ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po čem drugem, tako za posameznika, kot tudi za posel, kjer je to res potrebno. Zahvaljujoč LED svetilkam, znakom ali logotipom boste popestrili prostor ali pritegnili pozornost vseh okoli sebe . LED oglasi, ki vas bodo pritegnili.

Prižgite znake - vodene neonske table, ki zasvetijo povsod

LED svetlobni dekorativni logotip - ki zaradi osvetlitve izstopa med običajnimi oglaševalskimi in informativnimi pasicami. Njihova velika prednost je sposobnost, da jih večkrat postavite kamor koli želite. Kot nalašč za pisarne (da bo okolica prijetnejša), za vaša podjetja (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot sodoben dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski LED osvetljeni znaki za privabljanje kupca. Okrasni napisi z LED lučmi so dostavljeni neposredno na prosojno plastično blazinico, tako da jih lahko postavite tako rekoč kamor koli.

Specifikacije:

Oblika: Srce
Dimenzije - 34x32cm
Napajanje - USB 5V
Dolžina napajalnega kabla - približno 180 cm

Vsebina paketa:

1x logotip LED luči

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (2)

100%
100%
Петко Петков

Super E

Najbolj mi je bila všeč cena! Super je! Opravlja veliko dela!
Nič negativnega ni
Prevedeno iz: bg
100%
Nikola

Neonska reklama - LED lučka z osvetlitvijo Srce

Svetleče srce sem kupila za sobo svojih dveh hčerk namesto nočne lučke. Vem, da se takšne plošče uporabljajo v podjetjih, vendar se mi je zdela dobra ideja. Moji hčerki je všeč in vedno naredi vtis na obiskovalca, tako da je služil svojemu namenu.
Cena bi lahko bila nižja
Prevedeno iz: sk