Svetlobni znaki za sobo - LOVE Led logotip

Koda: 78-013
119,00 € Cena brez DDV: 99,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Svetlobni znaki za sobo - LOVE Led logo Svetleča neonska tabla je idealna kot notranja dekoracija vaše hiše, stanovanja, sobe itd., Ki se prodaja tukaj na spletu.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Dodatki

Opis izdelka

Svetlobni znaki za sobo - LOVE Led logo Svetleča neonska tabla je idealna kot notranja dekoracija vaše hiše, stanovanja, sobe itd., Ki se prodaja tukaj na spletu. Impresivna reklama - popolna osvetljena dekoracija, ki pritegne pozornost.

Elegantna neonska dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je odslej na voljo tudi za vaš dom ali poslovne prostore. Klasični oglaševalski transparenti ali plakati postajajo preteklost in ker naredijo vizualno nered, jih mnogi med njimi niti ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po čem drugem, tako za posameznika, kot tudi za posel, kjer je to res potrebno. Zahvaljujoč LED svetilkam, znakom ali logotipom boste popestrili prostor ali pritegnili pozornost vseh okoli sebe . LED oglasi, ki vas bodo pritegnili.

Neonske table - žareče table, ki svetijo povsod

LED svetlobni dekorativni logotip - ki zaradi osvetlitve izstopa med običajnimi oglaševalskimi in informativnimi pasicami. Njihova velika prednost je sposobnost, da jih večkrat postavite kamor koli želite. Kot nalašč za pisarne (da bo okolica prijetnejša), za vaša podjetja (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot sodoben dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski LED osvetljeni znaki za privabljanje kupca. Okrasni napisi z LED lučmi so dostavljeni neposredno na prosojno plastično blazinico, tako da jih lahko postavite tako rekoč kamor koli.

Specifikacije:

Napis: Ljubezen
Mere - 45x17,15cm
Napajanje - USB 5V
Dolžina napajalnega kabla - približno 180 cm

Vsebina paketa:

1x logotip LED luči

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (1)

100%
100%
Emilia

Svetlobni znaki za sobo - LOVE Led logotip

Izdelek sem naročila kot dekoracijo za predsobo namesto slike. Izgleda zelo lepo in je nekaj drugačnega in nekonvencionalnega in take stvari so mi všeč. Zvečer ali ponoči ustvari lepo osvetlitev tudi nad stopniščem.
Hitra oprema
Napis izgleda dobro
Super bi bilo, če bi spremenil barve
Prevedeno iz: sk