Božični venček z lučkami Smart 50 LED RGB + W - Twinkly Garland + BT + WiFi

Koda: 78-032
119,00 € 99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Božični venček z lučkami Smart 50 LED RGB + W - Twinkly Garland + BT + WiFi. Venčki so vodili lučke kot božično okrasje.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Božični venček z lučkami Smart 50 LED RGB + W - Twinkly Garland + BT + WiFi. Venčki so vodili lučke kot nadzor božične dekoracije prek pametnega telefona. Ta revolucionarna LED veriga z najnovejšo tehnologijo prinaša v naše domove edinstveno svetlobno dekoracijo. Luči nadziramo prek mobilne aplikacije, ki je združljiva s sistemom Android in iOS .

Venčki za lučke - pametna LED-dioda, ki jo upravlja pametni telefon

svetleča veja na božičnem drevesu

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek omrežij Wi-Fi in Bluetooth . Naenkrat lahko seznanite in nadzorujete 10 svetlobnih naprav Twinkly ali 4000 LED z enakim prikazovalnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo zapolnile in popestrile celotno sobo. Luči so zasnovane za notranjo uporabo - zaščita IP20 .

led svetloba okras veja drevo

LED razsvetljava veja - TWINKLY svetilka 50 kosov LED

Božični venček z lučkami

Svetlobni trak je sestavljen iz 50 kosov LED barvnih žarnic, primernih za vsako dekoracijo. The   RGB + W dioda pomeni, da lahko LED luči naredijo RGB svetlobno senco 16 milijonov barv + W bele . Iz barvne lestvice lahko prilagodite jakost svetlobe in natančno barvo. Ta posebna izdaja vključuje pametno integracijo doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

twinkly led venca

Vaš okras lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Ali želite na steni lahko verigo, barven okvir na oknih in veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

božične pametne žarnice

Univerzalna veja LED luči, ki jo nadzoruje mobilna aplikacija za Android in iOS

Prefinjena mobilna aplikacija pametni telefon poveže z napravo in jo lahko takoj nadzirate. Aplikacija sama preslika postavitev luči in nato lahko enostavno nastavite drugačno barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Nadzor je zelo preprost, hiter in intuitiven . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, iz spletne galerije prenesete nove vzorce iz interneta ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

twinkly mobilna aplikacija

Nadzirate lahko tudi jakost svetlobe, hitrost sprememb, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in še več. Funkcija timer omogoča nastavitev luč za vklop in izklop samodejno v skladu s terminskim planom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da v kronološkem vrstnem redu nastavite različne vrste tem in jih samodejno spremenite glede na nastavitve

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonawifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se božično drevo odzove na glasbo, ki se predvaja v sobi, svetloba se bo spremenila in preklopila v ritem glasbe v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo je več vzorcev in tem za izbiro možnosti "prikaz po glasbi", ki jih lahko uredite in nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Spreminjanje luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava MUSIC je dodaten izdelek, zato jo je treba kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Edinstvena LED dioda z novo 4-kanalno arhitekturo, ki ima vse svetle mavrične barve in popolno čisto belo barvo

led svetlobni trakrgb + w vodilled žarnice, ki jih nadzoruje wifi

Lastnosti:

plus 50 LED
plus Nadzor prek mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB + W svetlobna skala 16 mil. barve + nastavljiva bela
plus Univerzalna uporaba


Specifikacija:

Model: TWG050SPP-BEU
Število diod: 50
Zaščita: IP20
Premer diode: 5 mm
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: RGB + W mat + prozoren
Barva veje: zelena
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1A
Življenjska doba žarnice: več kot 30 000 ur


Vsebina paketa:

1x LED lahka veriga s 50 diodami + krmilnik
1x adapter
1x ročno

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene