LED božično drevesce SMART 2,1m z lučkami - Twinkly - 390 kos RGB + BT + Wi-Fi

Koda: 78-082
490,00 € Cena brez DDV: 408,33 €
prednaročilo Dostava izdelka okoli 1-3 tednov.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

LED lučka za božično drevo SMART višina 2,1 m in premer 1,25 m - Twinkly - 390 kos RGB + Bluetooth + WiFi (nadzorno preko pametnega telefona).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

LED lučka za božično drevo SMART višina 2,1 m in premer 1,25 m - Twinkly - 390 kos RGB + Bluetooth + WiFi (upravljanje preko pametnega telefona). Drevo z nadzorom luči prek aplikacije v mobilnem telefonu. Te revolucionarne LED luči za drevesa prinašajo edinstveno svetlobno dekoracijo v naše domove z uporabo najnovejše tehnologije. LED drevesne luči se upravljajo prek mobilne aplikacije , ki je združljiva z Android in iOS . Umetno drevo ima 390 LED barvnih diod, skupna višina drevesa je 2,1 metra, spodnji premer pa 1,25 metra.

RGB LED Smart tree - nadzor barvnih načinov preko aplikacije neposredno v pametnem telefonu

božično drevo z lučkamiLED razsvetljava drevo utripaUtripajoče božično drevo LED krmiljenje prek mobilnega telefona

Naprave med seboj komunicirajo brezžično prek Wi-Fi in Bluetooth . Lahko združite in upravljate 10 svetlobnih naprav Twinkly naenkrat ali 4000 LED diod z istim svetlobnim motivom in vzorcem. Ustvarite lahko svoje neverjetne animacije, ki bodo napolnile in popestrile celotno sobo. Luči so namenjene za notranjo in zunanjo uporabo - zaščita IP44 .

Drevo z lučkami - pametno LED božično drevo TWINKLY - 390 kos

led božično drevo utripa za nadzor aplikacij za pametne telefone

LED božično drevo višine 2,1 m in premera 1,25 m - TWINKLY lučke - 390 kos

utripajoče drevesne luči

Umetno drevo ima skupaj 39 0 kosov LED luči . Kabel je črno-zelen - za spajanje z drevesom. RGB dioda pomeni, da lahko LED luči ustvarijo RGB svetlobni odtenek 16 milijonov barv . Intenzivnost svetlobe in natančno barvo lahko prilagodite na barvni lestvici. Ta posebna izdaja vključuje integracijo pametnega doma z Google Assistantom in Amazon Alexa.

Vašo dekoracijo lahko ustvarite iz več naprav in različnih oblik . Si želite svetlobno verižico na steni, barvni okvir na oknih in veliko božično drevo sredi sobe? Ni problem! Ustvarite svojo sceno in jo hkrati nadzorujte s skupno temo osvetlitve.

božične pametne žarnice

LED lučke - božično drevo, ki se upravlja preko mobilne aplikacije za Android in iOS

Prefinjena mobilna aplikacija združi vaš pametni telefon z napravo in jo lahko takoj upravljate. Aplikacija sama preslika razporeditev luči in nato lahko enostavno nastavite drugo barvo za vsako žarnico ali skupino žarnic posebej. Upravljanje je zelo preprosto, hitro in intuitivno . V aplikaciji lahko izbirate med privzetimi vzorci, prenesete nove vzorce iz interneta iz spletne galerije ali ustvarite svoje teme in jih shranite.

mobilna aplikacija Twinkly

Nadzirate lahko tudi intenzivnost svetlobe, hitrost spreminjanja, barvo, odtenek, svetlost, vrtenje, mešanje in drugo. Funkcija časovnika vam omogoča, da nastavite luč, da se samodejno vklopi in izklopi v skladu s časovnim razporedom. Funkcija seznama predvajanja vam omogoča, da nastavite različne vrste tem v kronološkem vrstnem redu in jih samodejno spremenite glede na nastavitve.

utripajoča aplikacijanadzor luči preko mobilnega telefonanajlepše božično drevowifi led trak

Z dodatno USB napravo MUSIC DONGLE se bo vaše božično drevo odzvalo na glasbo, ki se predvaja v prostoru, svetloba se bo spremenila in preklopila na ritem glasbe , v skladu z nastavljenimi parametri. Na voljo so številni vzorci in teme za izbiro "prikaza z glasbo", ki jih je mogoče urediti in nastaviti tako, da ustrezajo vašim potrebam. Z GLASBO lahko uživate tudi v video igrah, doživite novo dimenzijo pri igranju iger! Menjava luči v ritmu glasbe, saj grafični izenačevalnik zapleše takoj na vsaki zabavi. USB naprava GLASBA je dodaten izdelek, potrebno ga je kupiti v naši e-trgovini.

utripajoča glasba

Lastnosti:

plus 390 LED diod
plus Nadzor preko mobilne aplikacije
plus Povezava Wi-Fi in Bluetooth
plus RGB luč
plus Enostavna montaža in namestitev - Quick Set


Specifikacija:

Model: TG70P3G21P02
Višina drevesa: 2,1 m
Premer drevesa: 1,25 m
Število diod: 390
Odpornost: IP20
Povezava: Wi-Fi, Bluetooth
Kabel: črno-zelen
Vhodna napetost: 240V
Izhodna napetost: 24V / 1,5A
Življenjska doba žarnice: več kot 30.000 ur
Zložljiva konstrukcija in kovinsko stojalo


Vsebina paketa:

1x božično drevesce s 390 diodami + krmilnik
1x adapter
1x priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene