Respirator - večstopenjska filtracija obraza iz neoprenske maske - XProtect črna

Koda: 75-052
U$31.90 U$20.90 Cena brez DDV: U$17.42
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo.
Ja! Pošiljamo v US
+

Respirator - večstopenjska filtracija za obraz iz neoprenske maske - XProtect črna za prodajo na spletu - na zalogi lahko kupite v naši e-trgovini.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Respirator - večstopenjska filtracija za obraz iz neoprenske maske - XProtect črna za prodajo na spletu - na zalogi lahko kupite v naši e-trgovini. Ta obrazna maska je zanesljiva zaščita pred večino škodljivih delcev v zraku, primerna je za vse, ki se želite zaščititi in hkrati želite zaščititi okolico. Ta edinstveni ne samo športni respirator se uporablja pri različnih športnih aktivnostih, kot so pohodništvo, kolesarjenje, hoja, tek, primerna pa je tudi za priložnostno obrabo. Zaščitna maska z izdihujočim ventilom, ki jo lahko kupite prek spleta v naši e-trgovini, ima večstopenjsko filtracijo, zahvaljujoč kateri nudi učinkovito zaščito pred onesnaževali zraka . Pogosto ga lahko opazimo tudi v času gripe in virusov (na primer COVID 19 - Corona) zahvaljujoč učinkovitejši filtraciji, ki lahko zajame delce v zraku.

Maska za obraz filtrira večino škodljivih delcev v zraku

dihalna maska za obraz

Večstopenjska filtracija - Zaščita in odstranjevanje večine onesnaževal v zraku

respirator z zaščitno masko

Zaščitna maska za obraz je narejena iz kakovostnega neoprena, zaradi česar je bolj odporen na vodo ali umazanijo. Udobno ga lahko nosite zahvaljujoč pritrditvi na vrat z nastavljivo velkro . Zahvaljujoč kakovostni obdelavi in primernemu materialu je dihanje v njej zelo naravno . Tako nimate občutka, kot da se zadušite kot pri klasičnih maskah. Filter, ki naj bi bil vstavljen v masko, naj bi bil učinkovit približno 40 ur njegove uporabe (nadomestne filtre lahko kupite neposredno pri nas). Naše barvite maske za obraz so, razen, da so učinkovite, videti tudi zelo dobro in so lahko vaše stilsko dopolnilo. Respirator proti prahu, pesku ali škodljivim delcem ima široko uporabo v vsakdanjem življenju. Bodite odgovorni za svoje zdravje in tudi za ljudi okoli vas.

Zahvaljujoč kakovostnemu elastičnemu neoprenu se popolnoma prilega obrazu vsakega moškega ali ženske

respiratorji, kako deluje

Lastnosti:

plus Dimenzije - 15,5 x 30cm
plus Material - neopren + večplastni filter
plus Večstopenjska filtracija

Vsebina paketa:

1x zaščitna maska za obraz XProtect
1x filter
2x izdihovalni ventil
1x Uporabniški priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene