Luksuzni pisarniški namizni komplet 9 dodatkov - 100 % ročno izdelan - rjav (les + usnje)

Koda: 96-052
329,00 € Cena brez DDV: 274,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Luksuzni pisarniški namizni set 9 dodatkov - 100% ročno izdelan - rjav (les + usnje) - set iz naravnega lesa in umetnega usnja je sestavljen iz 9 uporabnih dodatkov.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Luksuzni pisarniški namizni set 9 dodatkov - 100% ročno izdelan - rjav (les + usnje) - set iz naravnega lesa in umetnega usnja je sestavljen iz 9 uporabnih dodatkov , ki bodo organizirali vašo mizo in jo ohranjali urejeno. Na naši spletni strani lahko najdete različne namizne garniture iz lesa in usnja v različnih barvah , ki jih lahko uporabite v svojih pisarnah za okrasitev in oblikovanje vaše mize. Ta edinstven, visokokakovosten SET delovne mize bo vašo pisarno spremenil v popolnoma drugačen prostor.

Največji reprezentativni značaj je zagotovljen z uporabo najkakovostnejših materialov – usnja in lesa. Vsi izdelki iz te kategorije so izdelani iz visokokakovostnega lesa in prvovrstnega 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani in pošteno sešiti ter obdelani v HAND MADE proizvodnji . Edinstven dizajn črnega usnja z rjavim lesom izgleda izjemno elegantno - Luksuzen dodatek za pisarno, delovno sobo. Usnjen SET sestavlja 9 kosov pisarniškega pribora: namizni blok s ovitkom, držalo za pisalo/svinčnik, držalo za papir za beležke, blok s stojalom za pisala, organizator/shranjevalnik dokumentov, držalo za vizitke, držalo za koledar, zlati kemični svinčnik, pepelnik.

Idealno kot darilo za vašega šefa ali sodelavca v pisarni

pisarniški dodatek - pisarniška namizna garnitura usnje in les

Leseno namizno stojalo z zlato ploščico + zlata pisala - SET pisal sestavljata nalivno pero in kemični svinčnik. Ta komplet pisal vam omogoča uporabo različnih pisal za različne namene pisanja. Kemični svinčnik lahko uporabljate za običajno pisanje, nalivno pero pa se uporablja za podpisovanje pogodb in drugih pomembnih dokumentov. Celoten komplet deluje razkošno in elegantno zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov pri izdelavi. Ta namizni okras vam bo omogočil dostop do peresa, če ga potrebujete. Nič več iskanja pisala na mizi ali v predalu.

delovna miza - rjav usnjeni les

Delovna podloga je zasnovana tako, da imate pomembne dokumente vedno pri roki in ne na dosegu radovednih oči okoli sebe. Zahvaljujoč svojemu skritemu mestu vam omogoča varno skrivanje pomembnih dokumentov. Pod prevleko je prostor, kamor enostavno shranite pomembne dokumente.

luksuzna usnjena in lesena podloga za dokumente

Luksuzno držalo za dokumente in papir iz lesa. Ta namizni dodatek je eden naših najboljših pomočnikov pri delu v pisarni. Kot rezultat našega dela vsak dan prejmemo in ustvarimo veliko papirjev . Toda kam jih dati? Potrebujemo prostor, kamor jih lahko postavimo, da jih lahko pozneje razvrstimo. Naš pladenj za dokumente vam bo zagotovo pomagal!

luksuzno leseno držalo za dokumente

ročno izdelano usnje

100% ročno izdelan in orehov les - to je idealno darilo za vsakogar, ki ceni kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov uporabljamo samo 100% sintetično usnje prvovrstne (Exclusive) kakovosti . Izdelava tovrstnih izdelkov je izključno ročna .

Podpiramo prodajo izdelkov (Živalim prijazno), ki niso povzročili mučenja živali. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% sintetično usnje (Exclusive) in izgleda tako razkošno kot originalno živalsko usnje in nobena žival ni bila poškodovana.

ročno izdelana

Lastnosti:

plus Visokokakovosten in eleganten izdelek - izdelan v Turčiji
plus Iz umetnega usnja in lesa
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Luksuzen dizajn: rjavo usnje in rjav les
plus 9 kosov pisarniškega pribora
plus 100 % reciklirati + ECO prijazen

Specifikacija:

Dimenzije podloge: 59x39x1 cm
Material: usnje, les, kovina, steklo
Barva kože: rjava
Barva lesa: rjava
Barva kovine dodatkov: zlata

Vsebina paketa:

1x namizna podloga s prevleko
1x držalo za pisala/svinčnike
1x držalo za papir za beležke
1x blok s stojalom za pisala
1x shramba/pladenj za dokumente
1x držalo za vizitke
1x držalo za koledar
1x zlat kemični svinčnik
1x pepelnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene