Luksuzni pisarniški SET za dokumente za pisarniško mizo 6 kos črno usnje + les

Koda: 96-055
239,00 € Cena brez DDV: 199,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Luksuzni pisarniški SET za dokumente za pisarniško mizo 6 kos črno usnje + les - set iz naravnega lesa in umetnega usnja (100% ročno delo).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Luksuzni pisarniški dokumentarni SET za pisarniško mizo 6 kos črno usnje + les - komplet naravni les in umetno usnje (100% ročno delo) sestavlja 6 uporabnih dodatkov , ki bodo uredili vašo mizo in poskrbeli, da bo urejena. Na naši spletni strani lahko najdete različne namizne garniture iz lesa in usnja v različnih barvah , ki jih lahko uporabite v svojih pisarnah za okrasitev in oblikovanje vaše mize . Ta edinstven, visokokakovosten delovni mizni SET bo vašo pisarno spremenil v popolnoma drugačno mesto.

Največji reprezentativni značaj je zagotovljen z uporabo najkakovostnejših materialov – usnja in lesa. Vsi izdelki v tej kategoriji so narejeni iz visokokakovostnega lesa, prvovrstnega 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani in pošteno sešiti ter obdelani v HAND MADE proizvodnji . Edinstven dizajn črnega usnja je videti maksimalno eleganten in plemenit - luksuzni dodatek za pisarno ali delovno sobo. Usnjen SET sestavlja 6 kosov pisarniškega materiala: stojalo za pisala in svinčnike, držalo za beležke, namizna podloga s pokrovom za dokumente, stojalo za koledar in stojalo za pisala in vizitke, set zlatih pisal - nalivno pero in kemični svinčnik.

Luksuzen komplet primeren tudi kot darilo za očeta, prijatelja ali šefa (sodelavca)

pisarniški set črna barva usnje in les

Leseno stojalo + zlata pisala - SET pisal sestavljata nalivno pero in kemični svinčnik. Ta komplet pisal vam omogoča uporabo različnih pisal za različne namene pisanja. Kemični svinčnik lahko uporabljate za običajno pisanje, nalivno pero pa za podpisovanje pogodb in drugih pomembnih dokumentov. Celoten komplet izgleda razkošno zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov v proizvodnji. Ta namizni okras vam bo omogočil, da pridete do pisala, ki ga potrebujete, ko ga potrebujete. Nič več iskanja pisala na mizi ali v predalu.

delovna miza - črno usnje les

Delovna podloga je zasnovana tako, da imate pomembne dokumente vedno pri roki in da niso na dosegu tujih oči ljudi okoli vas. Zahvaljujoč svojemu skritemu mestu vam omogoča varno skrivanje pomembnih dokumentov . Pod prevleko je prostor, kamor enostavno shranite pomembne dokumente.

luksuzna usnjena podloga za dokumente

Luksuzni pisarniški set za pisala, dokumente in papirje iz lesa . Ta namizni dodatek je eden naših najboljših pomočnikov pri delu v pisarni. Potrebujemo prostor, kjer lahko delamo v miru brez kaosa na mizi, vse moramo imeti urejeno. Poleg organiziranja pisal in pripomočkov na mizi je z našim kompletom vse organizirano .

luksuzni leseni pisarniški set

100% ročno delo, les in 100% sintetično usnje - to je idealno darilo za vse, ki cenite kvaliteten izdelek

ročno izdelano usnje

O usnju: za izdelavo naših izdelkov uporabljamo le 100% sintetično usnje prvovrstne (Exclusive) kakovosti . Izdelava tovrstnih izdelkov je izključno ročna .

Podpiramo prodajo izdelkov (Živalim prijazno), ki niso povzročili mučenja živali. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% sintetično usnje (Exclusive) in izgleda tako razkošno kot originalno živalsko usnje in nobena žival ni bila poškodovana.

ročna obdelava lesa

Lastnosti:

plus Visokokakovosten in eleganten izdelek - izdelan v Turčiji
plus Iz umetnega usnja in lesa
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Luksuzen dizajn: črno usnje in črn les
plus 6 kosov dodatkov
plus 100 % reciklirati + ECO prijazen

Specifikacija:

Dimenzije podloge: 59x39x1 cm
Material: usnje, les, kovina
Barva usnja: črna
Barva lesa: črna
Barva kovine dodatkov: zlata

Vsebina paketa:

1x stojalo za pisala in svinčnike
1x držalo za papir za beležke
1x namizna podloga s pokrovom za dokumente
1x držalo za koledar in stojalo za pisala in vizitke
1x set zlatih pisal - nalivno pero in kemični svinčnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene