Pisalna miza - Pisarniški komplet za 10 kosov SET Luxury (Lesena + Usnjena)

Koda: 96-009
299,00 € Cena brez DDV: 249,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Pisalna miza - Pisarniški komplet za 10 kosov, miza Luksuzen iz lesa "ZEBRANO" in umetnega usnja (100% ročno izdelan).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pisalna miza - Pisarniški komplet za 10 kosov, miza Luksuzen iz lesa "ZEBRANO" in umetnega usnja (100% ročno izdelan). Ta edinstven visokokakovostni namizni komplet bo vašo pisarno naredil povsem drugačno. Največji reprezentativni značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov usnja in lesa. Vsi izdelki v tej kategoriji so izdelani iz kakovostnega lesa in prvovrstnega 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani ter pošteno šivani in predelani v proizvodnji HAND MADE .

Edinstven dizajn črnega usnja z rjavim lesom je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno ali študijo. Usnjeni SET je sestavljen iz 10 kosov pisarniškega materiala: delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov, držalo za pisalo, držalo za papir za zapise, stojalo za koledar, 2x podloga za pijačo, pladenj za dokumente, nalepka in komplet zlatih pisalov - kemična svinčnik in nalivno pero . Razkošje   usnjena podloga za mizo (preproga) - unikatni pisarniški dodatki. Pisalne preproge ali pogrinjki iz umetnega usnja.

Idealno kot darilo za šefa ali kolega v pisarni

darilo za šefa - pisarniški pripomoček

Delovna preproga je zasnovana tako, da ima vedno pomembne dokumente pri roki in ne na dosegu radovednih oči okoli vas. Zahvaljujoč skritemu mestu vam omogoča, da pomembne dokumente varno skrijete. Pod pokrovom je prostor, kamor lahko enostavno shranite pomembne dokumente.

usnjeni pisarniški dodatki

Lesena podstavek za mizo z zlato napisno ploščico + zlati pisali - pisalo SET je sestavljeno iz nalivnega in kemičnega svinčnika. Ta komplet pisala vam omogoča, da različne pisala uporabljate za različne namene pisanja. Kemični svinčnik lahko uporabite za običajno pisanje, nalivno pero pa za podpisovanje pogodb in drugih pomembnih dokumentov. Celoten komplet izgleda luksuzno in elegantno, zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov v proizvodnji. Ta okrasna miza vam bo po potrebi omogočila dostop do pisala. Nič več iskanja pisala na mizi ali v predalu.

elegantna delovna soba ali delovna soba

Razkošen dvojni pladenj za dokumente in papir iz lesa. Ta namizni pribor je eden naših najboljših pomočnikov med delom v pisarni. Kot rezultat našega dela vsak dan prejmemo in ustvarimo veliko prispevkov. Toda kam jih postaviti? Potrebujemo prostor, kamor jih lahko postavimo, da jih bomo lahko razvrstili pozneje. Naš pladenj za dokumente vam bo zagotovo pomagal!

leseni pisarniški dodatki

ročno izdelano usnje

100% ročno izdelano, les in 100% sintetično usnje - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

ročna obdelava lesa

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek - izdelan v Turčiji
plus Iz umetnega usnja in lesa
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Razkošen dizajn: črno usnje in rjav les
plus 10 kosov pisarniškega pribora
plus 100% reciklirano + ECO prijazno

Specifikacija:

Mere: 49x39x1 cm
Material: usnje, les, kovina
Barva usnja: črna
Barva lesa: rjava
Barva kovinskega dodatka: zlata

Vsebina paketa:

1x delovna preproga s prostorom za skrivanje dokumentov
1x držalo za pisalo
1x držalo za papir za note
1x držalo za koledar
2x blazinica pod pijačo
1x pladenj za dokumente
1x imenska nalepka (brez imena) in komplet zlatih pisalov s podstavkom: kemična svinčnik in nalivno pero

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene