Pisarniški pladenj - lesen pladenj za dokumente palisander z usnjem (ročno izdelan)

Koda: 96-038
119,00 € Cena brez DDV: 99,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Pisarniški pladenj - lesen pladenj za dokumente palisander z usnjem (ročno izdelan). Luksuzni zložljivi pladnji za pisma za vašo mizo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pisarniški pladenj - lesen pladenj za dokumente palisander z usnjem (ročno izdelan). Luksuzni zložljiv pladnji za pisma za svojo mizo. Ta edinstvena visoke kakovosti dokument pladenj bo vaša pisarna popolnoma drugačno mesto. Največji reprezentativni značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov, kot sta palisander in sintetično usnje. Vsi izdelki v tej kategoriji so narejeni iz prvovrstnega lesa in 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani ter pošteno šivani in obdelani v HAND MADE proizvodnji . Edinstven dizajn s kombinacijo zlatih dodatkov, lesa Paliisander in črnega usnja je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno ali delovno sobo. Pladenj za papir ima dimenzije 10x23x32 cm.

Telo je narejeno iz palisandra, robovi so prekriti s črnim usnjem, notranjost je obložena z semišem, stranski kovinski dodatki pa so v zlati barvi. Ta namizni dodatek je eden naših najboljših pomočnikov med delom v pisarni. Kot rezultat našega dela vsak dan prejmemo in ustvarimo veliko prispevkov. Toda kam jih postaviti? Potrebujemo prostor, kamor jih lahko postavimo, da jih bomo lahko razvrstili pozneje. Naš pladenj za dokumente vam bo zagotovo pomagal! Ima dva pladnja za dokumente, ki vam omogočata več prostora za shranjevanje dokumentov in papirja. Pladenj je obogaten z zlatimi stranskimi drsnimi tečaji , tako da ga lahko uporabljate kot odprt ali zaprt.

Luksuzni pladenj za dokumente - Usnje + Leseno

usnjeni leseni pladnji za pismo

ročno izdelano usnje

100% ročno izdelano, 100% sintetično usnje in izbrani les - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

ročno obdelan les

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek
plus Iz umetnega usnja in lesa
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Razkošen dizajn: črno usnje, dodatki iz palisandra in zlata
plus Leseno ohišje, usnjen rob, notranjost iz semiša

Specifikacija:

Material: les, usnje, kovina, semiš
Barva usnja: črna
Barva kovine: zlata
Barva lesa: rjava
Mere: 10x23x32 cm

Vsebina paketa:

1x lesen pladenj (dvojni)

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene