Pladenj za dokumente dvojno luksuzno usnje + zlati dodatki (ročno izdelani)

Koda: 96-039
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Pladenj za dokumente (organizator pladnja za papir) iz palisandra in usnja (ročno izdelan). Luksuzni leseni pladnji za papir za mizo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pladenj za dokumente (organizator pladnja za papir) iz palisandra in usnja (ročno izdelan). Luksuzni leseni pladnji za papir za mizo. Eleganten dodatek za pisarno. Ta edinstven visokokakovosten pladenj za dokumente bo vašo pisarno naredil povsem drugačno. Največji reprezentativni značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov . Vsi izdelki v tej kategoriji so narejeni iz prvovrstnega lesa in 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani ter pošteno šivani in obdelani v HAND MADE proizvodnji . Edinstven dizajn s kombinacijo zlatih dodatkov in usnja v rjavi barvi je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno ali delovno sobo. Pladenj za papir ima dimenzije 10x23x32 cm.

Telo je v celoti izdelano iz usnja, notranjost je podložena z semišem, stranski kovinski dodatki pa so v zlati barvi. Ta namizni dodatek je eden naših najboljših pomočnikov med delom v pisarni. Kot rezultat našega dela vsak dan prejmemo in ustvarimo veliko prispevkov. Toda kam jih postaviti? Potrebujemo prostor, kamor jih lahko postavimo, da jih bomo lahko razvrstili pozneje. Naš pladenj za dokumente vam bo zagotovo pomagal! Ima dva pladnja za dokumente, ki vam omogočata več prostora za shranjevanje dokumentov in papirja. Pladenj je obogaten z zlatimi stranskimi drsnimi tečaji , tako da ga lahko uporabljate kot odprt ali zaprt.

Pladenj za dokumente (shramba) - luksuzno usnje

Pladenj za dokumente (shramba) - luksuzno usnje

100% ročno izdelano in sintetično usnje - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

ročno izdelano usnje

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek
plus Iz umetnega usnja
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Razkošen dizajn: rjavi usnjeni in zlati dodatki
plus Vse iz usnja, notranjost iz semiša, kovinski dodatki

Specifikacija:

Material: usnje, kovina, semiš
Barva usnja: rjava
Barva kovine: zlata
Mere: 10x23x32 cm

Vsebina paketa:

1x usnjen pladenj (dvojni)

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene