Pladnji za pisma - luksuzni pladenj za pisarniške dokumente (belo usnje) + zlati dodatki (ročno izdelani)

Koda: 96-042
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

Pladnji za pisma - luksuzni pladenj za pisarniške dokumente (belo usnje) + zlati dodatki (ročno izdelani). Edinstveni pladnji za papir za mizo.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Pladnji za pisma - luksuzni pladenj za pisarniške dokumente (belo usnje) + zlati dodatki (ročno izdelani). Edinstveni pladnji za papir za mizo . Kakovosten pladenj za dokumente bo vašo pisarno naredil povsem drugačno. Največji reprezentativni značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov . Vsi izdelki v tej kategoriji so izdelani iz prvovrstnega 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani ter pošteno šivani in predelani v proizvodnji HAND MADE . Edinstven dizajn s kombinacijo zlatih dodatkov in usnja v beli barvi je videti izjemno elegantno in plemenito - luksuzen dodatek za pisarno ali delovno sobo. Pladenj za papir ima dimenzije 10x23x32 cm.

Beli usnjeni pladenj za dokumente, dvojni

bel pladenj za usnjen papir

Telo je v celoti izdelano iz usnja, notranjost je podložena z semišem, stranski kovinski dodatki pa so v zlati barvi. Ta namizni dodatek je eden naših najboljših pomočnikov med delom v pisarni. Kot rezultat našega dela vsak dan prejmemo in ustvarimo veliko prispevkov. Toda kam jih postaviti? Potrebujemo prostor, kamor jih lahko postavimo, da jih bomo lahko razvrstili pozneje. Naš pladenj za dokumente vam bo zagotovo pomagal! Ima dva pladnja za dokumente, ki vam omogočata več prostora za shranjevanje dokumentov in papirja. Pladenj je obogaten z zlatimi stranskimi drsnimi tečaji , tako da ga lahko uporabljate kot odprt ali zaprt.

usnjen pladenj za papir

100% ročno izdelano in sintetično usnje - to je idealno darilo za vse, ki cenijo kakovosten izdelek

O usnju: za izdelavo naših izdelkov se uporablja samo 100% umetno usnje prvovrstne (ekskluzivne) kakovosti. Proizvodnja takih izdelkov je izključno ročno izdelana .

Podpiramo prodajo izdelkov (Animal Friendly), ki niso povzročili nobene krutosti nad živalmi. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških kompletov in dodatkov, je 100% umetno usnje (Exclusive) in je videti tako razkošno kot originalno živalsko usnje, pri čemer nobena žival ni bila poškodovana.

ročno izdelano usnje

Lastnosti:

plus Kakovosten in eleganten izdelek
plus Iz umetnega usnja
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Razkošen dizajn: dodatki iz belega usnja in zlata
plus Vse iz usnja, notranjost iz semiša, kovinski dodatki

Specifikacija:

Material: usnje, kovina, semiš
Barva usnja: bela
Barva kovine: zlata
Barva semiša (znotraj): bež
Mere: 10x23x32 cm

Vsebina paketa:

1x usnjen pladenj (dvojni)

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene