PIKACHU maska za noč čarovnic - Pikachu maska za obraz in glavo z ušesi in očali rumena pletena

Koda: 88-317
29,00 € Cena brez DDV: 24,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
+

PIKACHU maska za noč čarovnic - Pikachu obrazna in naglavna maska z ušesi in očali rumeno pletena - za otroke (otroke) in odrasle za zabavo ali karneval.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

PIKACHU maska za noč čarovnic - Pikachu obrazna in naglavna maska z ušesi in očali rumeno pletena - za otroke (otroke) in odrasle za zabavo ali karneval ali kot kul maske za zabavo ali praznovanje. Otroški in odrasli kostum (maska) z motivom Pikačuja iz okolju prijaznega in nestrupenega akrilnega pletenina . Gledanje in dihanje skozi usta in nosnice maske je udobno in zračno.

pikachu maska maska za obraz z ušesi

Maske za noč čarovnic za fante (otroke) ali odrasle

Vsi poznajo pokemon karte in predvidevam, da je najbolj znana ikona Pikachu . Ta akrilna pletena maska v obliki Pikachuja je zato popolnoma idealna in izvirna izbira za noč čarovnic, karneval, maskenbal, razne zabave, rojstnodnevne zabave ipd. Naše maske, kot je Pikachu, najbolj izstopajo na noč čarovnic, karnevalu, diskoteki, klubu, zabavi ali festivalu, so prava naložba za vas, če želite narediti vtis in predvsem biti kul.

Pikachu maska za noč čarovnic

Pustne maske - akrilne pustne maske za otroke in odrasle

Primeren tudi kot izvirno darilo za najdražje. Maske lahko kupite preko spleta v naši spletni trgovini. In pripravite se na veliko fotografij in video posnetkov, kjer boste v središču pozornosti. Posebna mešanica naravnih materialov iz lateksa zagotavlja vpadljiv in ne le odličen kroj, ampak tudi udobno nošenje. Pustni kostumi (maske) so bili skrbno oblikovani in z veliko neverjetnimi vzorci se lahko spremenite v svoje najljubše superjunake ali strašne filmske pošasti ali živali.

pikachu maska za obraz pustna zabava

Vsebina paketa:

1x Pikachu maska
1x očala

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene