SMILE - neonski LED osvetljeni svetlobni napis, ki visi na steni

Koda: 78-100
99,00 € Cena brez DDV: 82,50 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

SMILE - neonski LED svetlobni napis na steni, ki visi kot stilska reklama v poslovnih lokalih (restavracije, klubi, diskoteke).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

SMILE - neonski LED svetlobni napis na steni, ki visi kot stilska reklama v komercialnih lokalih (restavracije, klubi, diskoteke). Reklamni svetlobni transparent in LED svetlobni dekorativni in informativni napisi, ki bodo vašemu prostoru dali piko na i in pridobili privlačnost vsakogar . Elegantna dekoracija, ki jo običajno najdete v barih in nočnih klubih, je zdaj na voljo tudi za vaš dom ali podjetje.  

Klasične reklamne pasice ali plakati postajajo doživetje in mnogi jih zaradi njihove vizualne prenatrpanosti sploh ne opazimo več. Vsak od nas se rad razlikuje po nečem drugačnem, tako za posameznike kot za podjetja, kjer je to dobesedno potrebno. Zahvaljujoč LED osvetljenim okrasnim napisom ali logotipom lahko popestrite prostor ali pritegnete pozornost vseh okoli sebe. LED reklame, ki vas bodo izpostavile.

LED svetleči NEON napisi - najboljša LED reklama

Smile led svetleč napis na stenski neonski luči

LED svetlobni okrasni napisi - ki zahvaljujoč svetlobi izstopajo od običajnih reklamnih in informacijskih nosilcev. Njihova velika prednost je možnost, da jih večkrat postavite kamor želite. Primerni so za pisarne (za prijetnejše okolje), poslovne prostore (kot učinkovit oglas ali plakat) ali za vaš dom (kot sodoben dizajn). Služili bodo tudi kot navigacijski led svetlobni znaki za privabljanje strank. LED okrasne napise lahko postavite praktično povsod.

Svetlobni napis - SMILE

Neonski napis sveti v topli beli barvi. Napaja se preko USB priključka, bodisi na adapter, USB vhod na računalniku ali USB power bank . Napajalni kabel je dolg 150 cm.

SMILE osvetljena LED lučka za napise na steni

Tehnični podatki:

Motiv: NASMEH
Barva svetlobe: topla bela barva
Dimenzije: 31x13,5x1,7cm
Napajanje: 5V USB kabel
Dolžina napajalnega kabla: pribl. 150 cm
Z dvema luknjama za obešanje.

Vsebina paketa:

1x LED svetlobni napis - bel

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene