Ženska roza usnjena namizna miza SET - 8 kosov pisarniški pribor (100% ROČNO IZDELANO)

Koda: 96-053
229,00 € Cena brez DDV: 190,83 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Ženska roza usnjena namizna miza SET - 8 kosov pisarniški pribor (100% ROČNO IZDELAN), ekscentričen in luksuzen iz sintetičnega luksuznega usnja.

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Ženska roza usnjena namizna miza SET - 8 kosov pisarniški pribor (100% ROČNO IZDELAN), ekscentričen in luksuzen iz sintetičnega luksuznega usnja. Ta edinstven, visokokakovosten SET delovne mize bo vašo pisarno spremenil v popolnoma drugačen prostor. Največjo individualnost in edinstven značaj zagotavlja uporaba najkakovostnejših materialov - sintetičnega usnja. Vsi izdelki iz te kategorije so izdelani iz prvovrstnega 100% sintetičnega usnja, vsi ročno izdelani in pošteno sešiti ter obdelani v HAND MADE proizvodnji.

Edinstven dizajn roza usnja izgleda izjemno elegantno - Luksuzen dodatek za pisarno, delovno sobo. Usnjen SET sestavlja 8 kosov pisarniškega pribora: delovna podloga in prevleka, stojalo za peresa, stojalo za papir za zapiske, stojalo za koledar, podstavek za pijačo, podstavek s stojalom za peresa, set zlatih peres - kemični svinčnik in nalivno pero.

Komplet za damo, ki ima "svoj" stil

luksuzni ženski pisarniški set za dokumente

Usnjeno namizno stojalo iz roza usnja + zlata pisala - SET pisal sestavljata nalivno pero in kemični svinčnik. Ta komplet pisal vam omogoča uporabo različnih pisal za različne namene pisanja. Kemični svinčnik lahko uporabljate za običajno pisanje, nalivno pero pa se uporablja za podpisovanje pogodb in drugih pomembnih dokumentov. Celoten komplet deluje razkošno in elegantno zahvaljujoč uporabi prvovrstnih materialov pri izdelavi. Ta namizni okras vam bo omogočil dostop do peresa, če ga potrebujete. Nič več iskanja pisala na mizi ali v predalu.

set luksuznih pisal roza zlato stojalo za ženske

Delovna podloga je zasnovana tako, da imate pomembne dokumente vedno pri roki in ne na dosegu radovednih oči okoli sebe. Zahvaljujoč svojemu skritemu mestu vam omogoča varno skrivanje pomembnih dokumentov. Pod prevleko je prostor, kamor enostavno shranite pomembne dokumente.

100% ročno izdelan in orehov les - to je idealno darilo za vsakogar, ki ceni kakovosten izdelek

roza miza za dokumente za pisarno

O usnju: za izdelavo naših izdelkov uporabljamo samo 100% sintetično usnje prvovrstne (Exclusive) kakovosti . Izdelava tovrstnih izdelkov je izključno ročna .

Podpiramo prodajo izdelkov (Živalim prijazno), ki niso povzročili mučenja živali. Materiali, iz katerih so izdelani luksuzni pisarniški kompleti, so naravni ali sintetični. Usnje, ki se uporablja za izdelavo pisarniških garnitur in dodatkov, je 100% sintetično usnje (Exclusive) in izgleda tako razkošno kot originalno živalsko usnje in nobena žival ni bila poškodovana.

ročno izdelano usnje

Lastnosti:

plus Visokokakovosten in eleganten izdelek
plus Iz umetnega usnja
plus 100% ROČNO IZDELANO
plus Luksuzna različica: roza usnje
plus 8 kosov pisarniškega pribora

Specifikacija:

Dimenzije podloge: 59x39x1 cm
Material: sintetično usnje, kovina
Barva: roza usnje
Barva kovine dodatkov: zlata

Vsebina paketa:

1x delovna podloga s prevleko
1x stojalo za pisala
1x držalo za papir za zapiske
1x držalo za koledar
1x podloga za pijačo
1x podstavek s stojalom za pisala
1x zlati set pisal: kemični in nalivno pero

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene