Sledilnik ključev - bluetooth iskalnik prek GPS-a - DVOSMERNI alarm - APLIKACIJA za Android/iOS

Koda: 09-121
29,00 € Cena brez DDV: 24,17 €
na zalogi Izdelki so na zalogi, pripravljeni za odpremo. Pričakovana dostava v 2-4 delovnih dneh.
Ja! Pošiljamo v US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Sledilnik ključev - bluetooth iskalnik mobilnih telefonov preko GPS-a - DVOSMERNI alarm - Android/iOS APLIKACIJA deluje tudi za žvižganje (tudi preko alarmnega obveščanja v mobiju).

Zaščita kupca

  • Brezplačna menjava izdelka v roku 30 dni
  • Garancija za izdelke - 24 mesecev
  • Garancija vračila denarja v roku 14 dni

Opis izdelka

Sledilnik ključev - bluetooth iskalnik mobilnih telefonov preko GPS - DVOSMERNI alarm - Android/iOS APLIKACIJA deluje tudi za žvižganje (tudi prek obvestila o alarmu v mobilniku) . Ta naprava proti izgubi je izdelek, ki temelji na nizkoenergijski tehnologiji Bluetooth 4.0. Z uporabo programske opreme "iSearching" APP za povezavo z mobilnimi napravami, kot so mobilni telefoni prek Bluetootha, lahko uporabnik zlahka najde izgubljene predmete (kot so ključi, denarnice itd.). Ta obesek za ključe, obesek na vrvici ali verižici deluje kot iskalec ključev ali celo iskalec oseb ali hišnih ljubljenčkov.

Vklopite ta sledilnik in ga seznanite s telefonom prek povezave Bluetooth . Nato aplikacijo prenesite na svoj telefon ročno iz APP store ali Google play ali z uporabo kode QR v priročniku. Iskalo lahko upravljate preko aplikacije. Naprava komunicira z vašim telefonom prek aplikacije in opozorjeni boste, ko se predmet ali oseba premakne izven dosega Bluetooth. Sledilnik bo začel piskati, opozoril vas bo alarm na vašem mobilnem telefonu in aplikacija vam bo celo pokazala zadnjo GPS lokacijo sledilnika.

Naprava za preprečevanje izgube bluetooth za iskanje ključev, mobilnega telefona itd

Naprava za preprečevanje izgube bluetooth za iskanje ključev, mobilnega telefona itd

Sledilnik pritrdite na vse, kar bi lahko izgubili, in pritisnite gumb »Alarm« v mobilni aplikaciji, da poiščete sledilnik v aktivnem dosegu. Pomagal vam bo hitro najti izgubljene ključe ali celo otroka, ki vam uide izpred oči, takoj boste obveščeni, lahko ga uporabite tudi za vaš avto, hišne ljubljenčke, torbo, aktovko ali druge stvari. Glasen pisk vas bo vodil do izgubljenega predmeta. Ali pa na primer, ko greste od doma in pozabite denarnico, v katero ste najprej dali pametno iskalo, vas na telefon opozori alarm.

t deluje tudi obratno DVOSMERNI alarm. Kadarkoli se sledilnik odmakne od mobilnega telefona, bo sledilnik začel piskati, vendar se bo alarm sprožil tudi na mobilnem telefonu. Torej greste na primer v službo, pa pozabite mobilni telefon doma, s seboj imate sledilnik, greste ven in takoj ko se oddaljite, začne sledilnik piskati in razumete, da ste pustili mobilnik telefon doma. A uporabna stvar? Naprava ima še eno praktično funkcijo, s pomočjo daljinskega upravljalnika v sledilniku lahko ta obesek uporabite tudi kot daljinski sprožilec za snemanje selfija z mobilnim telefonom . Vse kar morate storiti je, da pritisnete gumb za upravljanje na sledilniku (seveda mora biti aktivna tudi mobilna aplikacija).

key tracker DVOSMERNI alarm - bluetooth finder

Tehnične specifikacije:

Material: ABS + akril
Bluetooth: 4.0
APLIKACIJA: iFindU /iSearching
DVOSMERNI alarm
Baterija: gumb CR2032
Kapaciteta baterije: 200 mAh
Delovna napetost: 3V
Brenčalo: 90 DB
Delovna razdalja: 0-30m
Stanje pripravljenosti: do 6 mesecev
Veljavni sistemi: IOS 9.0 in novejši, Android 9.0 in novejši
Gumb za upravljanje: držite 3 sekunde za vklop/5 sekund za izklop naprave.
Dimenzije: 40x7 mm
Neto teža: 8 g


Vsebina paketa:

1x mini gps iskalnik
1x uporabniški priročnik

Razprava o izdelku (0)

Imate vprašanja o izdelku?
Vprašajte v razpravi

Še ni vprašanj
Na ta e-naslov bomo poslali odgovor na vaše vprašanje.

Ocena izdelka (0)

Še ni ocene